Domino's Pizza Dünya Domino's Gününü Facebook Üzerinde Kutluyor

Domino's Pizza Dünya Domino's Gününü Facebook Üzerinde Kutluyor

Sosyal ağlar üzerinden yapılan kampanyalar gittikçe yaygınlaşıyor. Domino's Pizza bugün için dünya çapında bir kampanya düzenledi. "Global Domino's Day" adı altında bir Dünya Domino's günü ilan eden Domino's Pizza, dünya genelinde % 50 indirime gidiyor ve aynı zamanda ülkeleri de bu yarışın içerisine sokuyor.

Domino's restoranlarının hizmet verdiği 19 ayrı ülkenin katıldığı kampanyaya, herkes kendi ülkesinin Facebook sayfasından ulaşıyor ve siparişlerini de Domino's Pizza Facebook sayfası üzerinden yönlendirerek %50 indirim ile verebiliyor.

Domino's Pizza'nın uygulaması sayesinde, hangi ülkenin en çok hangi pizza malzemesini kullandığını (Türkiye için şu an Pastırma lider konumda) görebiliyorsunuz.

Hem dünya çapında olması, hem görselliği, hem de cazip indirimi ile dikkat çeken kampanyada gün içerisinde sipariş sayısı daha henüz günün yarısını geçmişken 100.000'e yaklaştı.

Geçtiğimiz yıl sizlerle Domino's Pizza'dan  bir Sosyal Medya Kahramanı haline gelen Ramon'un hikayesini de paylaşmıştık. Domino's Pizza özellikle sosyal medya üzerinden yarattığı etki ile de bilinen bir firma haline geldi. Satışlarını da arttırmak için sosyal medyayı etkin bir biçimde kullanıyorlar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.