Bonvagon: Güzellik Arayanlara Özel Bir E-ticaret Sitesi [10 TL Hediye]

Bonvagon: Güzellik Arayanlara Özel Bir E-ticaret Sitesi [10 TL Hediye]

Dikey e-ticaret sitelerindeki hareketlilik en çok kullanıcıların işine yarıyor. Hemen hemen her alanda; konusunda uzmanlaşmış ve farklılık yaratan yeni özel e-ticaret imkanları bulmak mümkün. Bu anlamda yakın zamanda yayına başlayan Bonvagon'un da farklı bir yeri var.

Bonvagon mekanlara ve yaşam tarzlarına estetik katmayı hedeflemiş bir e-ticaret sitesi. Sunduğu ürünlerin tamamı özel olarak seçilmiş ve bu seçim yapılırken de sunulan ürünlerin tamamının estetik ve orijinal olmalarına özen gösterilmiş. "Gezer, seçer, getirir" mottosuyla yolan çıkan Bonvagon'un kurucuları Deniz Ertaner ve Demet Candemir'in hedefi siteyi kişisel alışveriş konusunda referans noktası haline getirmek.

Bonvagon'un siteye yeni üye olan Webrazzi okurlarına özel 10 TL'lik bir de hediyesi olduğunu belirtelim…

Deniz Ertaner, Bonvagon'un ortaya çıkışının; özel alışveriş sitelerinin hızla birer sanal outlet'e dönüşmesi ve sunulan ürünlerde orijinalliğin giderek yok olduğunu fark etmeleri ile başladığını söylüyor. Estetik ve orijinalliğe önem verenlerin, günlük hayatın yoğun temposu içerisinde bu özelliklere sahip ürünleri arayıp bulmalarının önemli bir sorun olması Bonvagon'u bu alandaki önemli bir boşluğu doldurmak üzere yola çıkmasını sağlamış.

Her bir kapmayanın yaklaşık 3-4 gün sürdüğü Bonvagon'da şu anda 5 farklı kategori bulunuyor. Fakat bu kategoriler pek çok e-ticaret sitesinden alıştıklarınızdan biraz daha farklı. Kendinize kategorisi kullanıcıların kendilerine ve sevdiklerine alabilecekleri ürünleri içeriyor. Evinize kategorisinde ev aksesuarları, Sanatseverlere bölümünde ise orijinal yağlı boya tablolardan, sınırlı sayıda üretilen fotoğraflara kadar farklı sanat eserleri yer alıyor. Bonvagon'da sadece çocuklara özel Miniklere bölümünün dışında, gezmeyi sevenler için bir Şehri Yaşanlara bölümü yer alıyor.

Bonvagon ayrıca Bonblog adlı; stil rehberinden, yemek keyfine kadar farklı konulardaki yazıları içeren bir bloga da sahip.

Sitenin kurucularından Deniz Ertaner'den aldığım bilgiye göre Bonvagon şu anda 100 bin üyeye ulaşmak üzere ve 2012'de hedefi üye sayısını 1 milyona çıkartmak. Bugüne kadar sitede en çok ilgi gören ürünler arasında Metropolitan Museum of Art ürünleri, Habitat ürünleri ve Affordable Art kategorileri yer alıyor. Yakın gelecekteki planları içerisinde ise tasarımcılarla özel yapılacak çalışmalar ve Bonvagon'un mobil uygulaması bulunuyor.

Bonvagon'a ilk kez üye olacak olan tüm Webrazzi okurları şu bağlantıya tıklayarak üyeliklerini gerçekleştirdikleri taktirde 10 TL hediye kazanacaklar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.