Yellow Medya TripAdvisor Türkiye'nin İş Ortağı Oldu

Yellow Medya TripAdvisor Türkiye'nin İş Ortağı Oldu

Yellow Medya, dünyanın en büyük seyahat sitelerinden biri olan TripAdvisor ile Türkiye pazarı için resmi ortaklık anlaşması yaptı. Yellow Medya yaptığı anlaşma ile TripAdvisor platformu için resmi firma listeleme içerik sağlayıcısı olarak, TripAdvisor'ın firmalara özel listeleme hizmetini Türkiye'deki otellere ve tatil köylerine satışını üstlenecek.

TripAdvisor şu anda Tripadvisor.com.tr'de Türkiye özelinde yayınını sürdürüyor ancak bildiğimiz kadarıyla Türkiye'de geniş bir ekipleri bulunmuyor. İçerik entegrasyonu konusunda Türkiye'de Yellow Medya ile çalışmayı uygun gören TripAdvisor, firma listeleme programıyla Türkiye'deki konaklama firmalarına ürünlerini satmayı hedefliyor.

Yerel arama konusunda önemli markalardan biri olan Yellow Pages'in Türkiye temsilcisi olan Turkey Yellow Pages'in altında yapılandırılan Yellow Medya, işletmelerin satışlarını artırmaları için çözümler sunmak amacıyla oluşturuldu. Geçtiğimiz aylarda kurulan Yellow Medya, Yellow.com.tr dışında iş ortaklarına da içerik yönetimi, arama sonucu optimizasyonu ve pazarlama/reklam istatistiklerinin takip edilmesi konularında da özel hizmetler sunacak.

Türkiye internet pazarı zenginleştikçe ülkemizde tam bir operasyon yürütmeyen şirketlerin buna benzer ortaklıklar kurması çok olası. Bu anlamda kadrolarını oturtan internet şirketleri, Türkiye pazarına yeni girecek olan şirketlere belki dönemsel veya kalıcı hizmetler sunabilir.

Sadece yurtdışından gelen şirketlerin değil, yerli yeni girişimlerin bile son dönemde birbirilerinin iyi taraflarını yararlanmak için hatta e-ticaret sitelerinin birbirlerinden ürün satın almak istemesi gibi garip olayların olduğunu duyuyoruz. Bu anlamda yapılacak iş geliştirme çalışmaları şirketlerin kısa süreli de olsa birlikte büyümesini sağlayabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.