VentureBeat Ekibine Girişiminizi Anlatıp Önerilerini Almak İster Misiniz? - Hemen Formu Doldurun!

VentureBeat Ekibine Girişiminizi Anlatıp Önerilerini Almak İster Misiniz? - Hemen Formu Doldurun!

Amerika'nın en önemli teknoloji bloglarından VentureBeat ekibi yarın (Salı) başlayacak ve iki gün sürecek olan İstanbul Innovation (4iX İstanbul) etkinliği için Türkiye'ye geliyor. Bootcamp Ventures tarafından organize edilen etkinlikle ilgili detayları daha önce paylaşmıştık.

Şu anda paylaşacağım konu ise aslında organizasyondan tamamen bağımsız. 4iX için İstanbul'a gelen VentureBeat kurucusu Matt Marshall 15 Kasım Salı günü saat 14:00'den itibaren Türkiye'den bazı girişimcilerle tanışıp hem onları tanımak, hem girişimlerini dinlemek hem de sahip olduğu tecrübeler ışığında fikir ve önerilerini paylaşmak istiyor.

Her girişimci ile gerçekleşecek 20 dakikalık görüşmede Matt Marshall'la birlikte Golden Horn Ventures'dan Mae Özkan da yer alacak. Programımı uydurmam durumunda ben de görüşmelere katılıyor olacağım.

Oldukça son dakika bir duyuru yaptığımız için bu görüşmede yer alıp VentureBeat ekibiyle tanışıp bence çok değerli olabilecek bilgi paylaşımında bulunmak isterseniz, en hızlı şekilde bu formu doldurmanız gerekiyor. VentureBeat ekibi başvuruları hızlıca değerlendirip seçtikleri girişimcilerle iletişime geçecek ve görüşme saati konusunda bilgi verecekler.

Özellikle yanlış anlaşılma olmaması için altını bir kez daha çizmek istiyorum. Görüşmeler 15 Kasım Salı günü saat 14:00'den itibaren başlayacağı için en hızlı şekilde formu doldurmanız gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.