Superonline’ın kurucusu Babür Özden ile Video Röportaj

Superonline’ın kurucusu Babür Özden ile Video Röportaj

Bildiğiniz üzere Silikon Vadisi’nden başarılı Türk girişimcilerle röportaj serisi hazırlıyorum. Bundan sonra buradaki heyecanı ve atmosferi daha iyi aktarmak adına elimden geldiği kadarıyla röportajlarımı video röportaj şeklinde devam edeceğim.

Video röportaj serimin ilkini Superonline’ın kurucusu Babür Özden ile gerçekleştirdim. Babür Bey, Süperonline’ın kuruluş sürecinden, bu süreçte karşılaştıkları problemlerden, İxir projesinin başarısızlık nedenlerinden, ve Amerika’daki ekosistem üzerine olan sorularımı yanıtladı.

Röportajımızı Steve Jobs’ın son zamanlarda ziyaret ettiği, Palo Alto’da ki Türk restoranı Baklava’da gerçekleştirdik. Restoran sahibi İlker Bey, bizim için Steve Jobs’ın geldiğinde tercih ettiği masayı hazırladı. Röportajımız oldukça keyifli geçti. Umarız siz de keyif alırsınız.

Babür Özden ve Kerim Baran liderliğinde 10 Kasım Cuma günü Cisco Türkiye ofisinde gerçekleşecek olan etklinlige özellikle girişimci adaylarının katılmalarını öneriyorum. Katılım sınırlı sayıda olacak bu yüzden acele edin derim. İlgilenen girişimciler daha fazla bilgiyi TurkishSpark.com’da bulabilirler. Ayrıca Turkish Spark'ı Facebook ve Twitter‘dan takip edebilir, ön kayit icin [email protected] adresine email atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.