BootCamp Ventures Istanbul Innovation İle Küresel Yatırımcıları İstanbul'da Topluyor [Güncelleme]

BootCamp Ventures Istanbul Innovation İle Küresel Yatırımcıları İstanbul'da Topluyor [Güncelleme]

Türkiye küresel yatırımcılar için yeni ilgi odağı ve İstanbul Innovation bunun en yeni göstergesi. 15-16 Kasım'da düzenlenecek olan etkinlik çok sayıda yabancı yatırımcıyı ve Türk teknoloji şirketlerini Türkiye'de buluşturacak.

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan International Innovation Investors Xchange ya da kısaca 4iXchange konferansı, Türk teknoloji yıldızlarını keşfetmeyi ve onların dünyaya açılmasını sağlamayı hedefliyor. 11 ülkeden 25 civarında yatırımcıyı Türk yatırımcıları, iş profesyonelleri ve başvuru ile kabul edilen şirketler ile bir araya getiriyor.

Etkinliğe katılacak yatırım şirketleri arasında Mekanist.net'e bir süre önce 2,5 milyon dolar yatırım yapan Pond Ventures ile Avrupa ve Türkiye bölgesine odaklanan Acton Capital Partners, 360° Capital Partners, 3TS Capital partners, Hasso Plattner, Endeavor Vision, RedAlpine Sourced, BV Capital + eVenture Capital Partners, Samsung Ventures Europe, TA Venture ve Webrazzi Summit konuşmacıları arasında yer alan Fidelity Growth Partners Europe  bulunuyor.

İki günlük organizasyonda, yatırımcı şirketlerin düzenlediği paneller ve şirketlerin yeniliklerini duyuracakları sunumlar olacak ve BootCamp Ventures'ın öncülük ettiği etkinliğe Google yöneticilerinden Mike Cassidy ve VentureBeat Kurucusu ve Editörü Matt Marshall da konuşmacı olarak yer alacak.

Dolu bir programla gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak isterseniz "webrazzi" kodu ile 10 Kasım'a kadar yüzde 20 indirimli kayıt yaptırabilirsiniz.

Girişimciler (şirketler) için başvuru süresi bugün sona eriyor ama yarın da başvuru yapabilmeniz için izin aldık. Hemen başvuru formunu doldurabilir ve yatırımcıların karşısına çıkmaya hazırlanabilirsiniz. ;)

Güncelleme: Etkinlik yeri Adile Sultan Sarayı'ndan İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral kampüsüne alınmıştır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.