Bilişim Yıldızları Yarışması Başvuruları İçin Son 5 Gün [Güncelleme]

Bilişim Yıldızları Yarışması Başvuruları İçin Son 5 Gün [Güncelleme]

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Bilişim Yıldızları yarışması başvuru süreci devam ediyor. İnternet tabanlı dönüşüm projelerinin değerlendirildiği yarışma için son başvuru günü 28 Ekim olarak belirlendi.

GÜNCELLEME: 2011 Yılı Bilişim yıldızları yarışmasının başvuru süresi 18 Kasım 2011 tarihine kadar uzatıldı. İnternet tabanlı dönüşüm projelerinin değerlendirildiği yarışma için son başvuru günü 18 Kasım.

19 farklı kategoride değerlendirilecek olan başvurular 30 Kasım'a kadar jüri tarafından incelenecek ve 14 – 30 Kasım tarihleri arasında halk oylaması ile değerlendirilecekler. Her kategorinin birincilerinin yer alacağı ödül töreni ise 2 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

E-engelsiz, e-kadın, e-eğitim, e-girişimcilik, e-blog, e-oyun, e-çocuk gibi başlıklardan oluşan 19 kategorinin tamamını şu adresten inceleyebilirsiniz. Yarışmaya ait detaylı bilgileri ise Bilişim Yıldızları sitesinin ilgili sayfasında yer alan "10 Soruda Yarışma" başlığı altında bulabilirsiniz. Yarışmayı katılmayı düşünenler katılım şartları sayfasından gerekli tüm bilgileri bulabilirler.

Türkiye Bilişim Derneği yapısı altında gerçekleştirilen organizasyon Teknolojileri Kurulu, Dış Ticaret Müsteşarlığı e-Ticaret Genel Koordinatörlüğü,Türkiye Bilişim Vakfı, TUBİDAS, TEDER, MOBİSAD, TBGD, GETRON, İRM VE T-ARGE gibi kurum ve kuruluşlar tarafından da destekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.