Üzülmeyin - Webrazzi Summit Canlı Yayınlanacak!

Üzülmeyin - Webrazzi Summit Canlı Yayınlanacak!

Yarın (19 Ekim 2011, Çarşamba) gerçekleşecek Webrazzi Summit'in kontenjanının tükendiği günden beri e-posta, telefon ve bilimum iletişim yöntemleriyle bize ulaşan dostlarımız oldu. Ancak kontenjanımızın tükenmesi bir yana, limitlerimizin fazlasıyla üzerine çıktığımız için taleplere olumsuz dönmek zorunda kaldık. Hatta belki bazı dostlarımızı kendilerine yardımcı olamadık diye üzmüş bile olabiliriz...

Durum böyle olunca bu duyuruyu yapıp, Webrazzi Summit'e katılamayacak olan dostlarımızı belki biraz keyiflendiririz diye düşündük.

Öncelikle Webrazzi Summit'e katılamadınız diye dünyanın sonu değil. Hatta belki de şanslısınız... Çünkü işin bir de şu yönü var;

İstanbul'da zaten trafik felç, hava deseniz yağmurlu ve tatsız, Webrazzi Summit'in gerçekleşeceği Point Hotel Barbaros ise zaten İstanbul trafiğinin en kötü olduğu Zincirlikuyu - Beşiktaş kesişiminde. Programa baktığınız zaman sabah 08:00'de kayıtlar başlıyor, bu da demek oluyor ki, sabah en geç 07:00'de yollara düşmek gerekiyor ki fazla gecikmeden konferans yaka kartınızı alıp, 09:00'daki açılışa katılabilin.

Tüm bunların yanında Webrazzi Summit'i canlı yayından izleme seçeneğinizi düşünecek olursanız, sıcak ofislerinizde ya da belki de iyice şanslıysanız evlerinizde Webrazzi Summit'i sorunsuz olarak hem de paralel oturumlar başladığında istediğiniz salonu seçerek canlı izleyebileceksiniz.

Canlı yayınımızı Medianova gerçekleştireceği için kesinti de olmayacaktır, keyifle oturduğunuz yerden olan biteni izleyebileceksiniz. Ayrıca canlı yayın elbette ki ücretsiz, Webrazzi Summit gibi 300 Euro da değil. :)

Sonuç olarak görüldüğü üzere Webrazzi Summit'e katılamamış olmak içeriği kaçırmak istemeyenler için çok da büyük bir sorun değil. Yarın konferansın ilk dakikalarından itibaren Webrazzi'yi takip edebilir ve canlı yayını keyifle izleyebilirsiniz.

Şimdiden herkese iyi seyirler ve iyi eğlenceler.

NOT: Yazının girişinde kullandığımız fotoğrafı Özge Özek'in blogundan aldık. Açıkcası bizim elimizde Jimmy Jib'in göründüğü böylesi bir fotoğraf yoktu.

Webrazzi Summit 2011 Sponsorları

ELMAS SPONSORLAR

Nokta Vodafone

PLATİN SPONSORLAR

Garanti Nokia Volkswagen Yandex

ALTIN SPONSORLAR

Cocacola Qualcomm Sadece Hosting

GÜMÜŞ SPONSORLAR

Comscore Çalışkan Kızılyel Fact-Finder iLab Mikro Ödeme Paypal Sendloop Turknet Yellow Medya Zanox

DİJİTAL MEDYA SPONSORU

Medyanet

SOSYAL MEDYA SPONSORU

Pixelplus

KURUMSAL İLETİŞİM SPONSORU

Kurumsal Haberler

YAYIN SPONSORU

MediaNova

İLETİŞİM SPONSORU

Marjinal

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.