Facebook ve Twitter'dan Sonra Zynga da Webrazzi Summit'te!

Webrazzi Summit'e artık bir aydan az bir süre kaldı. Etkinlik günü yaklaşırken programımız da artık son halini alıyor.

Webrazzi Summit'e artık bir aydan az bir süre kaldı. Etkinlik günü yaklaşırken programımız da artık son halini alıyor. Biz Webrazzi Summit programını hazırlamaya başlarken hedef şirketlerimizden biri olan Zynga ile geçtiğimiz aylarda aramızda sayısız mail gitti geldi. Ancak sonunda mutlu sona ulaştık :)

Aylardır süren görüşmelerin sonucunda Zynga yetkililerini ikna ettik ve Zynga Kıdemli İş Geliştirme Direktörü Ryan Linton Webrazzi Summit'e konuşmacı olarak katılacak!

Zynga'nın da konuşmacılarımız arasına eklenmesiyle Webrazzi Summit için hedeflediğimiz 3 şirketin de katılımıyla Webrazzi Summit gerçekleşecek. Facebook, Twitter ve Zynga...

Online dünyanın en göz önünde üç şirketinin temsilcileri Webrazzi Summit'te yer alacak, hatta belki biraz da medyatik bir başlık atacak olursak Silikon Vadisi Türkiye'ye gelecek!

19 Ekim'de Point Hotel Barbaros'ta gerçekleşecek Webrazzi Summit biletlerinin tükenmesine çok az zaman kaldığını söyleyebilirim. Geçtiğimiz yıl etkinliğe 2 hafta kala biletlerin tükendiği Webrazzi Summit'te, bu sene kontenjan arttırmamıza rağmen benzer bir durum yaşanacak gibi görünüyor.

İndirimli satışlarımızın ay sonunda sona ereceği Webrazzi Summit'e kaydınızı halen yapmadıysanız buradan kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.