Valensas Dergi Platformu ile Derginizi iPad'e Taşıyın

Valensas Dergi Platformu ile Derginizi iPad'e Taşıyın

Tablet bilgisayarlar yavaş yavaş geleceğin yayıncılık platformu konumuna geliyor. Bu yükselişte iPad'in payı yadsınamaz. iPad ile dijital yayıncılığı kolaylaştıran Valensas Dergi Platformu (VDP) da bu bağlamda önemli bir girişim.

İnternet ve mobil odaklı bir Türk şirketi olan Valensas, özellikle iOS üzerindeki deneyiminden yola çıkarak VDP'yi geliştirmiş. 2010'da geliştirilmeye başlanan ürün, gelen talepler üzerine geliştirilerek bir platform halini almış. Şu anda iPad'e uygun bir dergi hazırlamak için VDP Manager ve VDP Viewer'i indirmeniz yeterli oluyor.

VDP, basılı ya da dijital yayın yapan derginizi iPad'e özel hale getirmenizi sağlıyor. Dilerseniz VDP ile dijital yayıncılığa da başlayabilirsiniz.

Kendi App Store sertifikanız ile yayınlayabileceğiniz derginizi, VDP'nin özel kullanıcı arayüzleri ile veya kendi seçiminizle oluşturacağınız bir arayüz ile hazırlayabiliyorsunuz. Dergi sayfalarına fotoğraf ve video galerisi, web sayfaları gibi farklı interaktif öğeler ekleyebiliyor, özel reklam alanları tanımlayabiliyorsunuz.

VDP Manager

Hazırlanan uygulamanın yön ve hareket sensörlerini tanıması ile daha dikkat çekici bir dergi ortaya koymak tamamen sizin elinizde. Dergi içi bağlantılarla okuyucularınızın derginizde yer alan bir ürünü satın alması mümkün.

VDP, App Store'un uygulama içi ödeme yöntemini de kullanıyor ve katalog görünümü ile dergilerinizin takip edilebilmesini kolaylaştırıyor. Sosyal medya entegrasyonu ve okuyucu raporları da derginizin iPad'de gördüğü ilgiyi ölçmenizi sağlıyor.

Valensas Dergi Platformu

Sadece aylık sabit bir ücret ile derginizi iPad'e taşımak isterseniz VDP'ye göz atabilirsiniz. Örnek görmek isterseniz LOG ve CNBCE dergilerini inceleyebilirsiniz. THY ve AnadoluJet de VDP'nin diğer referansları arasında. Adobe'un da el attığı bu alanda VDP'nin kendini biraz öne çıkarması durumunda önemli bir ivme kazanacağını düşünüyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.