Wall Street Journal - Tech Europe Turu Kapsamında İstanbul'da Olacak

Wall Street Journal - Tech Europe Turu Kapsamında İstanbul'da Olacak

Dünyanın en büyük gazetelerinden Wall Street Journal'ın Avrupa ekibi bölgenin önde gelen teknoloji merkezlerini kapsayacak bir tura çıkıyor. Bu tur kapsamında gezilecek 10 şehir arasında İstanbul da yer alıyor. 10 Eylül'de Tel Aviv'den başlayacak olan turun ikinci durağı 13 Eylül'de İstanbul olacak ve tur 30 Eylül'de Dublin'de son bulacak.

Teknoloji ekosisteminde yer alan girişimciler, melek yatırımcılar, yatırım şirketleriyle tanışmak isteyen Wall Street Journal Avrupa'nın teknoloji ekibi, konuyla ilgili Webrazzi ile iletişime geçti ve destek istedi.

Avrupa'nın özellikle de Türkiye'nin internet ve teknoloji alanında dünyanın gözde pazarları arasında olduğu şu dönemde, Wall Street Journal'ın bu organizasyonuna destek vermek bence çok önemli. Daha da önemlisi bu organizasyonda medya devinin teknoloji editörleri ile tanışıp, Wall Street Journal'da geniş kitlelere ulaşmak gibi bir imkan da var.

Wall Street Journal teknoloji editörü Ben Rooney gönderdiği e-posta'da buluşmaya katılacak girişimleri tanımak istediklerinden ve bu girişimler için de Wall Street Journal'da yer almanın değerli olacağından özellikle bahsetti.

Eğer 13 Eylül'de Wall Street Journal'ın Tech Europe ekibiyle tanışmak, kendinizi, girişiminizi ve tabi ki pazarımızı birinci ağızdan onlara anlatmak isterseniz, bu linkten kaydınızı yaptırabilirsiniz. Buluşma mekanı ile ilgili bilgiler vermiş olduğumuz linkte ilerleyen günlerde paylaşılacak.

Konuyla ilgili detaylı bilgiyi WSJ'de yayınlanmış olan yazıdan alabilirsiniz.

Biz Webrazzi ekibi olarak orada olacağız, siz de katılmak isterseniz 13 Eylül tarihini şimdiden takviminize işlemenizi tavsiye ederiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.