Chris Hudges Jumo'yu Good.is İle Birleştiriyor

Chris Hudges Jumo'yu Good.is İle Birleştiriyor

Chris Hughes'ın (Facebook’un kurucularından ve Obama’nın eski sosyal medya danışmanı ) 9 ay önce kurduğu sosyal sorumluluk odaklı sosyal ağ Jumo, GOOD.is ile birleşiyor. İnsanların iyi bir şeyler yapmasına aracı olan servisler bundan sonra birlikte hareket edecek.

Kullanıcıların önemsedikleri bir yardım kuruluşunu (şu anda sayıları 15.000'i buluyor) yakından takip etmesini sağlayan Jumo'da artık bağış da toplanıyor. Good.is ise bir online medya platformu (aynı zamanda Good adlı bir dergi yayımlıyor) olarak sivil toplum kuruluşlarıyla birilikte hareket ediyor.

İki şirketin birlikteliği (satın alma) konusunda detay paylaşılmazken, Chris Hudges Jumo'nun artık Good.is'in içinde varolacağını ve açık bir platform olarak sosyal sorumluluk anlamında geliştiricilere kapısını açacağını ifade ediyor.

Jumo'nun ilk popüleritesini yitirdiği göze batsa da halen siteyi aylık 3 milyon kullanıcı ziyaret ediyor. Sosyal ağlar konusunda uzman olan Chris Hudges artık Good.is'in kurucusu Ben Goldhirsh ile birlikte çalışacak. İnternetin evrimi artık oldukça etkileşimli bir dünyada yaşamamızı sağladığı için Hudges ve Goldhirsh'in gelecek planları başarıya ulaşabilir. Sosyal iyilik hareketleri önümüzdeki dönemde karşımıza daha fazla çıkacak ama gerçek etkiyi yakalamak için işi farkındalık boyutundan çıkarmak ve katılımcı olmak gerek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.