Mezun.com Yeni iPhone Uygulamalarıyla İçeriğini Mobile Taşıyor

Mezun.com Yeni iPhone Uygulamalarıyla İçeriğini Mobile Taşıyor

Türkiye'de yurtdışı eğitim ve yaşam rehberi adına en ciddi servislerden biri olan Mezun.com, 600 bine ulaşan kullanıcısını yeni iPhone uygulamalarıyla tanıştırıyor.

Merkezi Amerika’da bulunan Mezun.com'un forum bölümünde 90.000’den fazla kişi yurtdışı eğitimleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor. Büyük ve uluslararası bir portal olmanın gerekliliğini yerine servisin VOIP destekli Mezun.com ve ABD'de Yaşam Kılavuzu uygulamasını App Store'da ücretsiz olarak sunuyor.

Mezun Group çatısı altında hizmet veren Mezun.com'un iPhone uygulaması Voip desteği ile daha uygun telefon görüşmeleri yapmanızı sağlıyor. Amerika dahil toplam 26 ülke için detaylı eğitim bilgileri, eğitim haberleri, etkinlikler ve konsolosluk bilgilerini Mezun.com uygulamasında bulmak mümkün.

Mezun.com iPhone uygulaması Amerikan Konsolosluğu’na, Full Bright'a ve Campus France'a soru sormanıza imkan tanırken, okul arama motoru gibi güzel bir araç ve forum bölümüne sahip.

Mezun.com iPhone

ABD Yaşam Kılavuzu iPhone uygulaması ise özellikle Amerika’ya ilk kez gideceklerin yardımına koşacak ücretsiz bir uygulama. Özellikle Ağustos ayında eğitim için ABD'ye gideceklerin faydalanabileceği uygulamada Amerika ile ilgili detaylı bilgiler sunuluyor.

Uygulamada Amerika'ya ön hazırlık, Amerika’ya varış, kültür şoku ve Amerikan kültürü, yerleşme ve konaklama, trafik kuralları vb. bir çok bilgiye kolayca ulaşılabiliyor. Bu uygulama da VOIP desteğine sahip ve sözlük, soru ve forum bölümleri ile kapsamlı bir kaynak niteliği taşıyor.

Mezun.com Amerika'da Yaşam Kılavuzu iPhone

Mezun.com yapmış olduğu anket sonucunda önceliği iPhone'a verdiğini söylüyor ve yıl sonuna kadar Blackberry ve Android uygulamalarını yayına alarak mobil ortamda da güçlü bir yapı oluşturmak istiyor.

Mezun.com'un bu uygulamalarının yurtdışına çıkmak isteyen girişimcilere de faydalı olacaktır. Yurtdışına çıkmayı düşünenlerin Mezun Global Browser'a göz atmasını da kesinlikle tavsiye ederim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.