Google Yeni Android Market'te Kitap Satacak, Film Kiralayacak

Google Yeni Android Market'te Kitap Satacak, Film Kiralayacak

Google, Android Market'i geliştirmeye devam ediyor. Yeni Android Market,  öncelikli olarak ABD'de kitap satın alma ve film kiralamayı mümkün kılacak.

Yeni bir arayüz ve daha iyi öneriler ile güçlendirilen yeni uygulama marketi, önümüzdeki haftalarda güncellenecek. Yeni sürümüne kitaplar ve filmler sekmelerini ekleyen Google, mobil oyunların ardından önemli 2 kategoriyi daha Android Market'e dahil etmiş olacak.

Yeni haliyle daha başarılı bir listeleme sunan Android market, uygulama keşfetmeyi kolaylaştırıyor. Şimdilik ABD için sunulan yeni özellikler ise Google Kitaplar ve Youtube'un geleceği için oldukça büyük bir önem taşıyor.

Otomatik olarak güncellenecek Android Market ile satın alınan kitaplar ya da kiralanan filmler herhangi bir cihazda görüntülenebilecek. Ayrıca istenirse filmler indirilebilecek ve internet bağlantısı olmaksızın izlenebilecek. Android Market'ten indirilen filmler Videos uygulaması ile izlenebilecek. Bu uygulama ile sekronizasyon ya da hafıza sıkıntısı da yaşanmayacak.

Google için çok büyük önem taşıyan Android işletim sistemi, Facebook'un mobil yükselişine karşı Google'ın elindeki en büyük silah. Google'ın Android Market üzerinden sunacakları ile Facebook'un mobil uygulamalara aktarabileceği çarpıcı özellikler rekabetin boyutunu şekillendirecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.