Mark Zuckerberg Google+'da En Çok Takip Edilen Kullanıcı Oldu

Mark Zuckerberg Google+'da En Çok Takip Edilen Kullanıcı Oldu

Google+'ın bir anda yarattığı etkiden sonra üzerine geliştirilecek küçük servislerin olmaması imkansızdı. Google+ Statistics servisi, Google+ üyelerinin takipçi ve arkadaş sayılarını sosyal ağdan çekerek en popüler 100 kullanıcı listesi oluşturmuş. Ancak servis gördüğü yoğun ilgiyle şu anda 4625 profili listeliyor.

Google+ Statistics listesinin başında ise Facebook Kurucusu Mark Zuckerberg bulunuyor. Dün bizimde paylaştığımız Mark Zuckerberg'in Google+ profili, hemen hemen tüm blog ve online yayınlarda yer almıştı. Bu etkiyle takipçi sayısı 21.213'e kadar çıkan Zuckerberg'in profili şu anda Google+'da en çok takip edilen profil. Buna rağmen Mark Zuckerberg'in şimdilik takipçileri ile paylaştığı bir içerik bulunmuyor.  

Twittercounter.com ve TheNextWeb'in kurucularından Boris Veldhuijzen van Zanten tarafından kurulan servis, şu anda beta olarak hizmet veriyor ve geliştirilebilecek bir servis olarak dikkat çekiyor. Boris, twittercounter'da elde ettiği deneyimi buraya aktarırsa Google+ için güzel bir istatistik sitesi ortaya çıkabilir. Servisin hizmet verdiği web adresi socialstatistics.com, bu adres üzerinden diğer sosyal ağların istatistiklerinin de analiz edildiği kaliteli bir servis de oluşturulabilir. İleride bu adres üzerinde Socialbakers'a rakip olabilecek bir servis de görebiliriz.

Listede Türk internet dünyasından da pek çok kullanıcıyı görmek mümkün, yine de Hilal Cebeci'nin olmadığı bir listeye liste demek çok da doğru değil :) Sayfanın altındaki form ile sizde profilinizi listeye ekleyebilirsiniz.

Not: Google Statistics servisi beta yayında olduğu için takipçi sayılarını sık güncellemiyor. Mark Zuckerberg'in takipçi sayısı şu anda 29543 olarak görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.