Uğur Özmen'den UzaktanCRMEgitimi.com

İnternet sektöründeki pek çok kişinin tanıdığı ve çeşitli etkinliklerde tanışma fırsatı bulduğu Uğur Özmen, CRM konusunda özel olarak hazırladığı uzaktanCRMegitimi.com ile bilgisini paylaşıma açıyor. Şimdiye kadar ugurozmen.com'da yayınlanmış 286 farklı CRM konulu yazının sınıflandırılarak yer aldığı sitede, yazılar sırayla okunduğunda bir CRM projesi adım adım hayata geçirilebilecek.

Öğrencilere açık olacak içerik, diğer kişi ve kurumlara ücretli üyelik ile sunulacakmış. CRM konusu her ne kadar yeni bir konu olmasa da yakın dönemde daha da öne çıkmış durumda. Bu konuda hazırlanan özel içerikli bir sitenin de konuya ilgi duyanların takip edeceği bir kaynak olacağını tahmin ediyorum.

Ek bilgi olarak paylaşalım, üniversitelerde yeni döneminin başlamasıyla, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin uzaktan CRM eğitim içeriğinin de sitede yer alacağını öğrendik.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde e-MBA ve MBA öğrencilerine CRM konusunda eğitim veren ve Türkiye'de CRM konusundaki en donanımlı kişilerden olan Uğur Özmen'in yazmayı sürdürdüğü CRM kitabının içeriği de bir süre sonra site üyelerine özel olarak sunulacakmış.

Son yıllarda özellikle üniversitelerin üzerine düşmesiyle belli bir seviyeye ulaşan uzaktan eğitim programlarını, birçok farklı kurum ve kuruluşun da daha önce hayata geçirmeye çalıştığını biliyoruz. Özellikle e-MBA konusunda başarılı uzaktan eğitim programları olsa da diğer branşlarda ve farklı konularda aklımıza gelen örnek sayısı malesef oldukça sınırlı.

Konusunda uzman kişilerin kendi çabalarıyla dahi hayata geçirebileceği bu tür uzaktan eğitim çalışmalarına örnek olması ve ilgi duyanların faydalanabilmesi için uzaktanCRMegitimi.com'un başarılı bir oluşum olduğunu düşünüyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.