TurkishWIN İstanbul'daki İkinci Toplantısını Yapıyor

TurkishWIN İstanbul'daki İkinci Toplantısını Yapıyor

TurkishWIN (Turkish Women's International Network), küresel anlamda bir iş ve iletişim ağı olarak Türkiye'den aynı değerleri paylaşan kadınları biraraya getirmeye devam ediyor. İlk toplantısını Kasım ayında New York’ta yapan TurkishWIN, İstanbul'daki illk toplantısını da 12 Nisan'da gerçekleştirmişti.

İstanbul'da düzenlenecek ikinci toplantı bu akşam gerçekleştirilecek ve canlı yayını Webrazzi üzerinden yazının devamında paylaşacağız.

Hakia'da Başkan ve COO ünvanını üstlenen Melek Pulatkonak'ın kurucusu olduğu TurkishWIN'de katılımcılar yeni bağlantılar kurmak, iş firsatları yaratmak ve başarılarını paylaşmak üzere bir araya geliyor. TED gibi ilham veren konuşmaların yapıldığı bir platform olma yolunda ilerleyen TurksihWIN, düzenleyeceği aktiviteler ile büyümek ve yeni nesile yatırım yapmak istiyor.

Bugün düzenlenecek TurksihWIN toplantısının konusu; Art of the Start. Konuşmacılar ise Endeavor Türkiye'den Didem Altop, Sabancı Üniversitesi'nden Nakiye Avdan Boyacigiller, Kadir Has Üniversitesi'nden Eser Selen ve KAGİDER (Türkiye Kadın Girişimciler Derneği) Başkanı Dr. Gülden Türktan olacak.

TurkishWIN toplantıları kadın girişimci ve yatırımcılar üzerine kurulu olsa da Melek Pulatkonak'ın erkekleri ağırlamaktan memnun olacağını da hatırlatalım. Toplantıda yapılan konuşmaların kayıtlarını TurkishWIN.com'dan takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.