Twitter Web Siteleri İçin Yeni Takip Et (Follow) Düğmesini Sundu

Twitter Web Siteleri İçin Yeni Takip Et (Follow) Düğmesini Sundu

Twitter bu gece yaptığı açıklamayla web sayfalarına eklenebilecek yeni 'takip et' düğmesini duyurdu. Yeni takip et düğmesi, kullanıcıların herhangi bir Twitter hesabını Twitter'a gitmeden takip etmesine imkan tanıyor, tıpkı Facebook sayfasını bir web sitesi üzerinden beğenmek gibi.

Twitter şimdiye kadar sadece Twitter hesabıyla bağlantılı görsel bir düğme sunmaktaydı. Onları halen istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz ancak yeni Javascript tabanlı düğme ile Twitter takipçilerinizi arttırma şansınız daha yüksek. Dilerseniz takip et düğmenizin yanına takipçi sayınızı da ekleyebiliyorsunuz.

Twitter Takip Et Düğmesi

Twitter, yeni takip et düğmesinin AOL (imdb, huffingtonpost.com, about.me), CBS News ve Fox News vb. önemli yayıncılar ile bir çok ABD'li ünlü ismin sitesinde görülebileceğini söylemiş ama bir kaç gün sonra bir kaç milyon sitede kullanıldığını açıklayabilir.

Henüz Facebook'un adımları yanında ufak kalıyor ama Twitter web sitelerinde Facebook'un peşini bırakmayacak gibi. Diğer yandan Linkedin de yeni geliştirici platformuyla Facebook'u yalnız bırakmayanlardan ve bu alanda bir rekabetin yaşandığı ortada. Web teknolojilerinin gelişimiyle bazı kanalların online iletişimimizin sarıyor olması gerçekten bir kaç yıl önce pek de düşünmediğimiz bir şeydi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.