Aksesu.com: Evim.net'e Kardeş Geliyor

E-ticaret sektörünün büyümesi niş projelerin de sayısını artırıyor. Yaklaşık 4 ay önce Evim.net ile özel alışveriş pazarına giren OZN Medya, bu kez aksesuar ürünlerinin satılacağı Aksesu.com'u hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Küresel ve yerel ölçekte kadınların e-ticarette daha aktif olduğu artık bilinen bir gerçek. Ali Özen ve Şencan Özen kardeşler de %70 oranında kadınlara hitap eden yeni bir özel alışveriş sitesi ile Evim.net'e bir kardeş getirmeyi uygun görmüş.

Ürün gamında ayakkabı, çanta, takı, saat, gözlük ve kozmetik ürünleri olduğunu öğrendiğimiz Aksesu.com, özellikle ayakkabı, gözlük ve saat satışına ağırlık verecekmiş.

Haziran ayının ilk yarısında açılacak olan Aksesu.com'un, Evim.net ile aynı kullanıcı veritabanını kullanacağını da öğrendik. Evim.net üyeleri aynı kullanıcı adı ve şifre ile Aksesu'ya girebilecek. Yine adresler ve hediye çekleri de her iki sitede de yer alacak.

Ali Özen'den aldığımız bilgiye göre Evim.net 200 bin civarında üyeye ulaşmış ki, bu da Aksesu.com'un Evim.net'ten daha iyi bir çıkış yapması için yeterli bir sebep.

Hatırlatmakta fayda var OZN Medya aksesu.com dışında Nevresim.com, Canta.com, Yastik.com, BebekBezi.com gibi alan adlarının da sahibi. Dikey e-ticaret girişimlerini hayata geçirirken, önümüzdeki dönemlerde bu alan adlarını da kullanacaklarını tahmin ediyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.