PlatinMarket ve Webrazzi'den 10 E-Ticaret Girişimcisine Fırsat

PlatinMarket ve Webrazzi'den 10 E-Ticaret Girişimcisine Fırsat

PlatinBox, e-ticaret yazılımı olan PlatinMarket Reform geçtiğimiz günlerde yeni sürümü ile piyasaya sundu. 2004 yılından beri bu sektörde olan PlatinMarket, bu yenilik üzerine Webrazzi okurlarına 10 adet e-ticaret paketi vermek istediğini paylaştı. Biz de bu teklifin e-ticaret üzerine proje fikri olan girişimcilere oldukça faydalı olacağını düşündük.

PlatinMarket Reform paketinin Veni sürümünde entegrasyon sistemlerinin dışında, temel bir e-ticaret yazılımının tüm özellikler bulunuyor ve  bizimde test ettiğimiz bu ürün gelen talepler üzerinden seçeceğimiz girişimlere ücretsiz olarak sunulacak.

Başvurmak isteyen girişimciler ilgili formu yazının sonunda bulabilirler.

Güncelleme: Başvuru süresi sona ermiştir, başvuru yapan girişimcilere olumlu veya olumsuz geri dönülecektir.

Bir e-ticaret fikrinin hayata geçirilmesinde sitenin ayağa kaldırılması önemli işlerden biridir. Bu noktada hazır e-ticaret paketlerinin kullanmak hatasız bir çıkış yapmak için kesinlikle tercih edilebilir. Eğer söz konusu platformu kendiniz oluşturmak isterseniz, tedarik yönetimi, gönderim seçeneklerinin belirlenmesi, güvenlik önlemleri ve farklı tipte sanalposların ödeme sistemine entegrasyonu gibi birçok irili ufaklı soruna çözüm bulmak durumunda kalabilir ve proje sürecini uzatmak durumunda kalabilirsiniz.

Özellikle Türk internetinin içerisinde bulunduğu büyüme eğrisi düşünüldüğünde biraz zaman kazanmanın kesinlikle etkili olacağını söyleyebiliriz. Bu nedenle PlatinBox'ın klasik e-ticaret modelinde niş bir alana odaklanmak isteyen girişimcilere gayet iyi bir fırsat sunduğuna inanıyoruz.

Eğer Platinmarket'in sunduğu bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız e-ticaret dünyasına adım atmış ya da adım atmak üzere olan bir girişiminiz olması ve aşağıdaki formu doldurmanız yeterli. Webrazzi editörleri ve Platinmarket yetkililerinin değerlendirmesinin ardından 10 girişimciye PlatinMarket Reform paketi ücretsiz olarak sağlanacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.