Markafoni City Kupon Satışına Başladı

Markafoni CityMarkafoni'nin fiziksel satışa yönelik indirimli kupon satış modeli Markafoni City bu sabah yayına başladı. Sina Afra, geçtiğimiz günlerde blogunda Markafoni City'den bahsetmiş ve sadece çevrimdışı perakende satışına yönelik olacağını, yeme-içme gibi fırsatlar sunulmayacağını açıklamıştı.

Grup alışveriş modelinin atası sayılabilecek bu model, yurt dışında da örnekleri olan ve fiziksel mağazadan alışveriş yapmak isteyen ama online kanalda sunulan indirimlerden faydalanmak isteyen tüketicileri hedefliyor.

Markafoni City'yi kısaca özel alışveriş modelinde satılan ürünlerin grup alışverişteki satış modeliyle birleştirilmesi olarak tanımlayabiliriz. Yani giyim, aksesuar, spor malzemeleri, kozmetik, oyuncak, teknoloji ve dekorasyon gibi alanlar Markafoni City'nin ilgi alanına giriyor ve kullanıcılara yüksek indirimler sunuluyor.

İlk Markafoni City Fırsatı

Markafoni City  kuponları (kupon kodları), özel alışveriş modelinde olduğu gibi kampanya bitişinden sonra kullanılmaya başlanacak. Kuponların kullanımı da grup alışverişte olduğu gibi verilen kodun mağazaya iletilmesi şeklinde olacak. Yani indirim kuponunun bedeli online olarak ödenecek ve alışveriş fiziksel mağazada kupon koduna bağlı olarak yapılacak.

Markafoni City, an itibariyle ilk kampanyasını %50 indirimle İstanbul için çıkmış durumda ama bu modelin Anadolu'da da tercih edilen bir satış modeli olacağını söyleyebiliriz. Özellikle e-ticaret eğilimini arttıracak bu modeldeki yeni adımları kimin ne zaman atacağını merakla bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.