Morhipo Açılış İçin Geri Sayıma Başladı

Morhipo Açılış İçin Geri Sayıma Başladı

Boyner Holding'in özel alışveriş alanındaki girişimi Morhipo ile ilgili duyumlarımızı yaklaşık 1,5 ay önce sizlerle paylaşmıştık.

Hepsiburada.com'un eski genel müdürü Kaan Dönmez'in Genel Müdür olarak yönetiminde olduğu Morhipo artık yayına girmek için geri sayıma başladı.

Geçtiğimiz günlerde blogculara özel bir gösterim için Webrazzi ekibine de gelen davetin ardından bugün de Boyner'in çeşitli müşterilerine e-posta ile bilgilendirme ve Morhipo'ya üyelik daveti gönderdiği bilgisini aldık.

Bir okuyucumuz tarafından paylaşılan e-posta görselini aşağıda görebilirsiniz.

Şirketin PR ajansı tarafından gönderilen ve 21 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek blogcu davetinin metni de aşağıdaki gibidir:

Yıllardır moda ve perakendecilik alanında her zaman ilkleri arama çabası içinde olan ve bunu çeşitli markalarıyla kanıtlayan Boyner Holding, e-ticarette yepyeni bir anlayışın öncüsü olacak ve standartları yükseltecek “Akıllı Alışverişte dev bir moda iddiası” sloganıyla www.morhipo.com sitesini hayata geçiriyor.

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in ve Morhipo Genel Müdürü Kaan Dönmez’in alışverişe yeni bir soluk ve farklı bakış açısı getirecek olan bu oluşumu sizlerle ilk kez bir araya gelerek tanıştıracağı, e-ticaret pazarına yönelik görüş ve hedeflerini paylaşacağı, sohbet toplantısında siz değerli bloggerları da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Morhipo ile tanıştırmak için, sizi 21 Mart Pazartesi günü saat 19:30’da İstinyePark Alışveriş Merkezinde House Cafe katındaki Morhipo Blogger Sohbet Toplantımıza bekliyoruz.

Şu anda Morhipo ana sayfasına girecek olursanız öncelikli üyelik adı altında servisin davetiye talebi aldığını görebilir ve ön kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Kayıt yaptıran her 100. kişiye ise 25 TL hediye çeki verildiğini paylaşmış olayım.

Yukarıda paylaşmış olduğumuz e-posta'lardan da görebileceğiniz gibi Morhipo artık açılış için son düzlüğe girmiş durumda. 21 Mart'taki blogcu tanışmasından sonra büyük olasılıkla servis daha aktif olarak çalışmalarına başlayacaktır.

Konuyla ilgili ek bilgilere sahip olursak paylaşıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.