limango'dan Teknoloji Ürünlerine Odaklı Private Shopping: limangoTECH

limango'dan Teknoloji Ürünlerine Odaklı Private Shopping: limangoTECH

Türkiye'nin private shopping alanındaki üç büyüklerinden olan limango, kısa süre önce limangoKIDS ile anne ve çocuklara özel indirimli alışverişin kapısını aralamıştı. O dönemlerde şirket yetkilileri ile görüştüğümde dikey pazarlarda alternatif limango siteleri açmaya devam edeceklerini öğrenmiştim. Bugün ise şirketin teknoloji ürünlerine odaklı limangoTECH'in açılışını yaptığını öğrendik.

limango'unun resmi blogundan da duyurulan bu yeni limango sitesi, sadece teknoloji ürünlerinde indirim değil, çeşitli markaların pazara ilk kez çıkacak ürünlerini de önceliklli olarak satışa sunmayı planlıyor.

Televizyon, cep telefonu, fotoğraf makinesi, kamera, ev eğlence sistemleri gibi geniş bir yelpazede ürünleri indirimli fiyatlarla sunacak olan limangoTECH'te açılışa özel olarak bugün yapacağınız alışverişlerde kargo da bedava olacak.

Yapılan duyuruda bu kapsamda Samsung’un iki yeni fotoğraf makinesi, SH100 ve PH120'nin de ilk kez bugün itibariyle limangoTECH'te satışta olacağı belirtilmiş.

limango teknolojiye odaklı limangoTECH ile yeni bir üye segmenti oluşturuyor

Private shopping dediğimizde çoğunlukla aklımıza moda, tekstil, kozmetik ürünleri geliyor. Bu da elbette kadınların çoğunlukta olduğu bir alışveriş ekosistemini beraberinde getiriyor. Zaten private shopping alanında hizmet veren şirketlerin nerdeyse hepsi de bu gerçeğin farkında ve bu yüzden pazarlama kampanyalarının büyük çoğunluğu kadınlara yönelik olarak kurgulanıyor.

Ancak limangoTECH ile farklı bir segmente odaklanılmış. Teknoloji ürünlerinin çoğunlukla satın alanı erkeklerdir. Elbette kadınların da ilgisini çeken aksesuar, kamera, fotoğraf makinesi gibi ürünler vardır ve bunların satın alınmasında kadınların etkisi büyüktür. Ancak söz konusu televizyon, bilgisayar gibi ürün grupları olunca, burada erkeklerin çoğunlukta olduğu bir müşteri popülasyonu karşımıza çıkıyor.

Tahmin ediyorum ki, limango'nun limangoTECH ile adım attığı bu yeni dikey alanın böyle bir stratejik duruşu da var. Şirket bugüne kadar kadınlara yönelik olan private shopping pazarında erkeklerin de yoğunluğunu artırabilecek bir segment yaratmış durumda. Bana sorarsanız iyi de etmiş...

Madem limangoTECH açılmış, bizi fazlasıyla ilgilendiren bir alan yaratılmış, o zaman Webrazzi'ye özel bir imkan yaratmazsak olmaz diye de düşündük. Bunun için önümüzdeki günlerde Webrazzi okuyucularına özel bir limangoTECH fırsatı da sunmayı planlıyoruz. Bu konuda ayrıca bilgilendiriyor olacağız. ;)

Sözü fazla uzatmadan teknoloji ürünlerine odaklı limangoTECH'e tech.limango.com.tr adresinden ulaşabileceğinizi ve bugün yapacağınız alışverilerde kargonun ücretsiz olduğunu bir kez daha paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.