ThriveSolo.com: Freelancer'lara Özel İş ve Proje Yönetimi

ThriveSolo.com: Freelancer'lara Özel İş ve Proje Yönetimi

Freelance (serbest) çalışanların iş verende oluşturduğu en önemli kaygı işin düzenli bir şekilde yapılıp yapılmayacağıdır. Yeni nesil freelancer portalları iş akışı ve takibi konusunda profesyonel hizmet sunuyor ancak bu işlemleri kendi adına yapmak isteyenler için Thrive Solo var.

Solo, çok özellikli bir yönetim paneliyle bir freelancer'ın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte. Profesyonel bir iş ve proje akışında bulunması gereken özellikleri kapsayan Solo; kişi, iş ortağı, proje ve fatura başlıklarında ayrıntılı girişler yapabiliyorsunuz.

Proje bütünlüğünü korumak için tüm girişler birbiri ile ilişkilendirilirken, her giriş detaylı bir şekilde farklı bilgileri girebileceğiniz şekilde hazırlanmış.

Servis tamamen işinize odaklanmanız için hazırlanmış diyebilirim. Ana ekran sadece proje vb. girişleri oluşturabileceğiniz ve mevcut iş durumunu takip edebileceğiniz menüler bulunuyor.

Solo

İş durumunuzu gösteren ve zaman aralığına göre yapmanız gerekenleri listeleyen menüler de oldukça işe yarar nitelikte. Zamanı planlamanızı kolayca yapabileceğiniz, farklı filtreleme seçenekleriyle çok sayıda işin içinden kolayca istediğinize ulaşabileceğiniz menüler de Solo'yu farklı kılan özelliklerden.

Servisin 14 günlük test süresinin ardından 10 dolar/ay gibi küçük bir ücreti var. Thrivesolo.com adresinde detaylı ekran görüntülerine erişebileceğiniz gibi servisin nasıl kullanımına dair videolara da Vimeo'da göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.