Startup Weekend İstanbul Kayıtları Başladı

Startup Weekend İstanbul Kayıtları Başladı

Geçtiğimiz yıl İstanbul'da ilk kez düzenlenen Startup Weekend'in bu seneki kayıları başladı. SW Güney Avrupa Koordinatörü Tuğçe Ergül'den aldığımız bilgiye göre kayıtlar hızlı başlamış. Ancak geçen sene de yaşandığı gibi geliştirici eksikleri olduğunu iletti.

Girişimciler kadar yazılımcılar ve tasarımcılar içinde aslında bir fırsat olan Startup Weekend'de 54 saat için bir proje hayata geçirilmeye çalışılıyor ve  sonunda ortaya çıkan fikir jüri üyelerinin beğenisine sunuluyor. Webrazzi kurucusu Arda Kutsal'ın da jüri üyeleri arasında olacağı Startup Weekend'de geçen seneki projelerden daha uzun ömürlü projeleri göreceğimizi tahmin ediyoruz.

25 - 27 Mart tarihlerinde Microsoft Türkiye'de gerçekleşecek olan etkinlikte akıllardaki fikirler hayata geçirilmeye çalışılacak. Geçen sene son gününe benimde katıldığım etkinlikte, girişimcilerin 2 günde kurulamayacak projeleri hayata geçirmeye çalışması sorun olmuştu.

Bunun dışında yazılımcı ve tasarımcı eksikliği de projelerin sunum olarak kalmasıyla sonuçlanmıştı. Konseptinin geçen seneye göre çok daha net anlaşıldığını düşündüğüm Startup Weekend'de bu sene hayata geçmiş projeleri görmeyi umut ediyoruz.

Geçen sene Startup Weekend'e katılan ancak sıralamaya giremeyen bir girişimle önümüzdeki günlerde Webrazzi'ye bir ekleme yapacağımız bilgisini de buradan paylaşmış olalım.

Startup Weekend'e buradaki formdan kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.