MedyaNet Video Reklam Ağını Artık Midyo Olarak Sektöre Sunuyor

MedyaNet Video Reklam Ağını Artık Midyo Olarak Sektöre Sunuyor

Türkiye'nin en önemli online reklam pazarlama şirketlerinden olan MedyaNet, 2009'dan bu yana faaliyette olan video reklam altyapısını artık Midyo adıyla sektöre sunuyor. MedyaNet, mevcut müşteri portföyünü genişletmeyi ve hizmetlerini özelleştirmeyi hedefliyor.

Midyo, şu anda KanalD, Star, CNNTurk, Hürriyet ve Milliyet gibi büyük yayıncıların online tarafta video reklamları üstleniyor. Midyo networkündeki sitelerin aylık trafiği de 70 milyonu buluyor. Video reklamlarının satış, yayınlanma ve raporlama süreçlerini yürüten Midyo, Aralık ayında 10 yayıncıyla aylık 71.420.591 gösterime ulaşmış durumda.

Midyo Video Reklam

Bu istatistiklerle video reklamcılığında önemli bir oyuncu olan MedyaNet, Midyo ile sadece video içeriğe yatırım yapan reklamverenleri de networküne katarak hızlı bir büyüme göstermeyi hedefliyor. Video reklam seçeneklerinde, video öncesi, video sonrası ve interaktif banner reklamlar ile kullanıcılara ulaşan MedyaNet, TV tarafındaki önemli reklam verenlerini de online videoya yönlendirebilecek konumda.

Banner reklamlara göre video reklamların 4-7 kat daha fazla tıkladığını paylaşan MedyaNet'in genişbant internet kullanıcılarının toplam kullanıcı içindeki payını % 64 olarak  ifade etmesi de tüm oyuncular için pazarın genişlediğini gösteriyor. Türkiye'de geniş bant internet pazarında henüz filizlenmekte olan rekabeti göz önüne alırsak bu oranın yıl içinde %75-80'lere çıkacağını söyleyebiliriz. Bu da video temelli servisler için daha kolay bir erişim, video reklamcılığı için de daha iyi bir geleceğe işaret ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.