Evim.net: Evinize Özel Alışveriş Sitesi

Evim.net: Evinize Özel Alışveriş Sitesi

Türkiye'de e-ticaret pazarı grup satın alma siteleri ve onların etrafında gelişen servislerin yoğunluğuyla meşgul, ancak özel alışveriş alanı halen değerini koruyor. Bu alana yeni adım atan isim de Evim.net oldu.

Evim.net adından da anlaşılacağı üzere ev dekorasyonu ve ev yaşamına yönelik ürünler sunuyor. Dikey bir alışveriş sitesi olmasının pozitif etkisi yanında, daha ziyade kadınlara hitap ediyor olması da potansiyel müşterilerin ilgisini çekmesi adına yeterli görünüyor.

Sade bir tasarımla sunulan ve diğer özel alışveriş siteleriyle benzer modelde çalışan Evim.net, ReklamStore'un da kurucusu olan OZN Medya'nın bir girişimi ve gelecek yeni servislerin de habercisi.

Evim.net Kampanya

Şimdiye kadar online reklamcılık alanında tanıdığımız Ali Özen ve Şencan Özen kardeşler öğrendiğimize göre Evim.net ile beraber e-ticarete de yönelmişler. Gelecek girişimlerinin ne olacağı konusunda ise nevresim.com, bebekbezi.com ve yastik.com gibi alan adlarına sahip olmaları sanırım yeterli bilgiyi veriyor.

Sektörde deneyimli kişilerin bu gibi girişimler yapması genellikle yatırımcılardan ilgi görür. Henüz kullanımda olmayan alan adlarından güzel işler çıkacağını da düşünürsek Evim.net'in bu dikey pazarlara hareket katacağını söyleyebiliriz.

Webrazzi'ye özel bir indirim alamasak da yeni kayıt olan kullanıcılara Evim.net'in 10 TL hediyesi olduğunu da paylaşmadan geçmeyelim. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.