Grupanya Ekibi Modajenik İle Özel Alışverişe Giriyor

Grupanya Ekibi Modajenik İle Özel Alışverişe Giriyor

Modajenik GrupanyaGrupanya'ya yatırım yapan Alp Saul ve Cem Sertoğlu tarafından yeni bir girişimin hayata geçirilmek üzere olduğunu öğrendik. Modajenik adıyla kurulmuş olan şirket kapalı alışveriş konseptinde çalışıyor olacak ve aldığımız bilgiye göre Şubat ayı içinde yayına alınacak.

Girişimin kalabalık kadrosunda Grupanya'nın kurucularından Alemşah Öztürk de bulunuyor. 50.000 TL sermaye ile kurulduğunu gördüğümüz şirketin tam hisse ve ünvan dağılımını aşağıda paylaşıyoruz.

Modajenik Hisse Dağılımı

Modajenik'in geleceğine bakacak olursak, grup alışveriş pazarında en etkili isimlerden biri olarak görünen Grupanya'nın üzerine çektiği ilgiyi kendi özel alışveriş kanalına yönlendirmesi ile iyi bir noktaya geleceğini kestirebiliriz. Ziyaretçi ve müşteri kitlesinin e-ticaret ve indirim meraklısı olduğunu da düşünürsek Modajenik'in şimdiden hatırı sayılır bir kitleye ulaşacağına şüphe yok.

Kurucular arasında en yüksek 2. hisseye sahip Alvi Mazon'a bakacak olursak Modajenik'in pek üzerine gidilmeyen elektronik ürünlerde de iddialı olacağı aklıma geliyor. Ali Mazon, Karma Bilgisayar'ın kurucusu, Arena ve Armada Bilgisayar'ın ortağı olan ve şu anda yatırımda bulunduğu AirTies'in yönetim kurulunda yer alıyor.

Özel alışveriş siteleri arasında rekabeti artıracak Modajenik'in yazının başında da bahsettiğimiz gibi önümüzdeki ay içinde pazara girmesini bekliyoruz.

Ek bilgiler alırsak paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.