Bebek ve Çocuk Ürünleri İçin E-Bebek’ten Özel Alışveriş Kulübü: Paramini

Bebek ve Çocuk Ürünleri İçin E-Bebek’ten Özel Alışveriş Kulübü: Paramini

Hem online hem de fiziksel mağazaları ile çocuk sahibi ailelerin öncelikli alışveriş noktası olan e-bebek kısa süre önce özel alışveriş konseptindeki servisini devreye aldı. Hali hazırda e-bebek.com üzerinden zaten online satış yapan şirket, mağazalarındaki ürünleri indirimli fiyatlarla şimdi de Paramini.com üzerinden üyelerine ulaştırıyor.

Özel alışveriş kulüplerinin doğasında olduğu gibi Paramini'ye de üye olmak için bir arkadaşınızın sizi davet etmesi gerekiyor. Alternatif olarak, üye olan arkadaşınızın e-posta adresini biliyorsanız siz de direkt site üzerinden kaydınızı gerçekleştirebiliyorsunuz.

Kızının ihtiyaçları için e-bebek'e ciddi rakamlar aktaran bir baba olarak :) - paramini'nin hayata geçirilmesinden oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Hatta daha birkaç hafta önce kızıma aldığım oyuncakların Paramini'de indirimli satıldığını görünce yıkıldığımı da belirteyim...

İşin şakası bir tarafa, e-bebek'in zaten kendisinden beklendiği gibi özel alışverişin sadece bebek ve çocuklara yönelik ürünleri kapsayan böylesine bir alanına giriş yapmış olması, ciddi bir rekabet üstünlüğü yaratacaktır. Şirketin sahip olduğu marka hakları ve tedarikçi gücü bir tarafa, veritabanındaki e-bebek müşterileri üzerinden Paramini'nin pazarlamasını yapması bile maça birkaç sıfır önde başlamasını sağlıyor diye düşünüyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.