Videonmusic İle İlgili İlk Bilgiler

Sosyal medya'ya sızan ve henüz açılmamış bir siteyi sizler için araştırdık. videonmusic.com sitesine baktığımızda 1 Mart 2011'e ayarlanmış bir geri sayım aracı gördük ve 7 ülkede lanse edileceğini öğrendik. Whois kaydına baktığımızda ise tanıdık bir isim karşımıza, MySpace Türkiye'den Haziran ayında ayrılan A.Kaan Volkan'ı çıktı.

A. Kaan Volkan'a ulaştığımızda bizleri kırmadı ve proje hakkında birkaç ipucu verdi. Müzikseverleri o an dinledikleri şarkılar ve daha önceden dinledikleri şarkılar üzerinden sosyalleştirmeyi planlayan siteyi kısaca twitter'ın müzik odaklı olanı diye özetlemek mümkün.

Ödüllü ve yasaklı fizy'den sonra Müyap ve diğer anlaşmaların durumunu sorduğumuzda görüşmelerin iyi yönde devam ettiğini öğrendik.

A. Kaan Volkan'ın verdiği bir başka değerli bilgi ise servisin şimdiden İngiliz ortak bulduğu yönündeydi. Türkiye'nin 2010 internet karnesi yasaklar hariç çok iyi yönde diye özetlersek 2011'in de şimdiden çok iyi geçeceğine dair ipuçları görmek gerçekten sevindirici.

Bir diğer ipucu da web sitesinden de anlaşılacağı üzere sitenin mobil bacağına da oldukça önem verileceği.

Eğer bir aksilik olmazsa site açılmadan önce Webrazzi okuyucularının siteyi denemesi için özel davetiye dağıtıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.