Basit ve Etkin Fotoğraf Paylaşım Servisi: Yogile

Basit ve Etkin Fotoğraf Paylaşım Servisi: Yogile

YogileYogile, fotoğraf paylaşımını kolaylaştıran ve sadece bu konuya odaklanan bir servis. Fotoğraflarınızı genele açık ya da şifreli olarak yükleyebileceğiniz Yogile'de, albümlere özel bağlantı veya eposta adresi verilerek etkinliklere farklı kişilerin aynı albüme fotoğraf yüklemesi sağlanıyor.

Ücretsiz hesapta aylık 100mb alan sunan serviste, oluşturduğunuz albümleri yönetmek oldukça basit. Fotoğraflarınıza hızlıca başlık ve açıklama girebiliyor, sürükle-bırak şeklinde fotoğrafları istediğiniz gibi sıralayabiliyorsunuz. Albümleri slayt olarakta izleyebiliyorsunuz.

Yogile'nin en güzel özelliği her albüme özel bir bağlantı tanımlama imkanı vermesi ve bu bağlantıyı aynı zamanda eposta adresi olarak da sunması. Yani yogile.com/webrazzisummit adresindeki albüme, [email protected] eposta adresi üzerinden bilgisayar veya mobil cihazınızdan eposta  gönderimiyle fotoğraf yükleyebiliyorsunuz. Albümleri şifreleyerek gizlemek veya arkadaşlarınızın albümlere fotoğraf yüklemesine izin vermek mümkün.

Yogile'de fotoğraf paylaşımı da mümkün olduğunca kolaylaştırılmış. Twitter, Facebook ve eposta kontaklarınızla fotoğrafları paylaşabildiğiniz gibi albümü veya tek bir fotoğrafı sitenize yerleştirebiliyorsunuz.

Yogile'in ücretli versiyonunu yıllık 24.95 dolara sınırsız alanla kullanabilirsiniz. Facebook'ta fotoğraf paylaşmak istemeyenler için hızlı ve kolay bir kullanım sunan servisi inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.