Richard Branson'ın iPad Dergisi Project Yayında

Richard Branson'ın iPad Dergisi Project Yayında

Project iPad Dergisi - VirginiPad uygulamalarıyla yayıncılara bağımsız bir yayın platformu olmaya devam ediyor. Rupert Murdoch'un iPad için özel bir gazete çıkaracağı haberinin ardından, Virgin Group'un iPad dergisi Project AppStore'a girdi.

Kültür, tasarım, teknoloji, moda ve bilim konularına odaklanan Project, iPad için de iyi bir referans olacak gibi. Aylık çıkacak dergide ilk göze çarpan kapağının video olarak hazırlanmış olması. Durağan bir görseli geride bırakan bu interaktif sunum, adeta okuyucuları derginin içeriğine çekmek için hazırlanmış. Virgin, derginin kapak tasarımı için de bir yarışma düzenleyerek ilgiyi üzerine çekmeye çalışıyor.

Project'in uygulaması(Project App) ücretsiz indirilebiliyor. Fakat derginin sayıları ücretli olacak. İlk sayısı 2.99 dolara satılacak dergi şimdilik sadece Amerika'dan erişilebilecek.

Bir çok alanda başarılı işler yapan Richard Branson'ın online dünyada etkisinin nasıl olacağı merakla bekleniyor. Dergi hakkında daha detaylı bilgiler projectmag.com adresinde bulunabilir. İşte derginin sıradışı kapağı ve basılı yayınları bekleyen gelecek;

Medyatava'nın haberine göre Türkiye'nin ilk iPad gazetesi çalışmaları da Milliyet'ten Ekim ayında ayrılan Nurcan Akad tarafından başlatılmış.

Biraz önce Project'in Twitter hesabından derginin ilk sayısının çıktığı duyuruldu. Amerikan App Store hesabı olan okuyucularımız deneyebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.