iProspect Türkiye Pazarında

iProspectDünyanın önde gelen arama motoru pazarlaması şirketlerinden olan iProspect, önceki gün gerçekleştirdiği toplantı ile Türkiye ofisini hizmete açtı.

Arama motoru optimizasyonu, web analizleri ve sosyal medya pazarlama hizmetleri de sunan iProspect, 2004 yılında Aegis Grup tarafından satın alınarak Aegis Medya bünyesine katılmıştı. Türkiye'yi hizmet sahasına ekleyen iProspect, dünya genelinde 25 pazarda 34 ofise sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Türkiye'deki yükselen dijital pazarın farkına varan şirket, internet populasyonumuzu 35 milyon kişi olarak görüyor. iProspect'in Türkiye Direktörü Gergely Kereszturi de Türkiye'nin Facebook’un en büyük 4. ülkesi,  Avrupa’nın ise internette en fazla vakit geçiren ülkesi olmasından etkilenmiş görünüyor.

iProspect

İnternet popülasyonu olarak Avrupa’nın en büyük ülkelerinden birisi olduğumuzu söyleyen Kereszturi, arama motorları ve dijital medya’ya yatırımın Türkiye’de pazarlamacılar için önemli ve kaçınılmaz olduğunu haklı olarak dile getiriyor. iProspect Amerika CEO’su Robert Murray ise Türkiye internet pazarının arama motorları hariç, geçen sene %63 büyüdüğünün altını çiziyor ve ülkemizin potansiyeline dikkat çekiyor.

Webrazzi Summit'e dijital ekonomi ve sosyal medya profesyonellerinin gösterdiği ilgiyi de göz önünde bulundurarak, ülkemizin 2011'de bu alanlarda oldukça hareketleneceğini ve yatırımlarla güçleneceğini görebiliyoruz.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.