Panasonic 3D Dünyası Tüketicileri 3 Boyuta Taşıyor

Elektronik devi Panasonic, sinemalarda tanıştığımız 3D teknolojisini televizyon, video kamera ve fotoğraf makineleri ile son kullanıcııya indirgiyor. 15.000'den farklı ürünün sahibi Japon üretici, tüketici elektroniğinde devrim yaratacak ürünler hazırlamış.

3D dünyasını 3D ev eğlencesinden profesyonel iş çözümlerine kadar geniş bir çerçevede sunan Panasonic, AVCHD standartlarında dünyanın ilk 3D tüketici video kamerası üretmiş. İş simülasyonları için benzersiz bir araç olan 152 inç boyutunda dünyanın en büyük plazma ekranının da üreticisi konumunda. Bizim de deneyimlediğimiz teknolojileri sizinle paylaşıyoruz.

Panasonic Viera Cast televizyonu internet ile buluşturuyor. Viera Cast Twitter’daki son gelişmeleri, YouTube ve Dailymotion’da paylaşılan son videoları takip edebileceğiniz bir multimedya penceresinde, haber kanallarından da son dakika bilgilerini sunuyor.

Panasonic SDT750 3D video kamerası, 3MOS sensör sistemine sahip bir HD video kamera ve 3 boyutlu görüntü kaydına imkan veriyor. 3D efekti, kameranın ucundaki 3D dönüştürücü lens ile sağlanıyor. Bu lens takılı olmadığında ise HD kamera kaydı yapılabiliyor. Unutulmayacak anılar için ideal bir kamera olan SDT750 3D'nin satış fiyatı 3.999 TL.

Panasonic BDT100, 3D Full HD Blu-ray bir disk oynatıcısı. Hollywood'daki tek 3D laboratuarı olan Panasonic Hollywood Laboratuarları’nın teknolojik desteği ile geliştirilmiş. Görüntü kalitesinin yanı sıra 0.5 saniye hızlı açılış süresi (Ultra Fast Booting) ve akıcı görüntüleri ile de dikkat çekiyor.

Panasonic 3D Dünyası

TY-EW3D10 3D Gözlüğü Active Shutter , farklı yüz tiplerine uygun, üç farklı boyutta ve ortalama 38 gramlık ağırlığı ile dünyanın en hafif 3D gözlüğü olma özelliğini taşıyor. Pil taşımayan TY-EW3D10, 2 saatlik şarj ile 30 saatlik izleme keyfi sunuyor.

Panasonic Veira 3D Full HD TV’ler NeoPDP teknolojisi ile yüksek performanslı 3D işlem gücünü birleştiriyor. Panasonic NeoPDP panel teknolojisi 600Hz alt alan teknolojisini sunarak hareketli yayınlarda 1080 satır çözünürlük, Infinite Black Pro teknolojisi ise çok daha net bir kontrast oranı sunuyor.

Panasonic BTT755 ve BTT350 ise 3D Full HD Blu-ray Disc ev sinema sistemlerini oluşturuyor. Ev sistemlerinde 3D teknolojilerini destekleyen gelişmiş ses teknolojileri bulunuyor. Bunlardan biri olan Virtual 7.1-channel Surround fonksiyonu dinamik çevre sesleri oluşturuyor. BTT755 1.999 TL, BTT350 ise 1.399 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Bu teknolojileri deneyimlemek için İstanbul'da Kanyon AVM ve İçerenköy Carrefour'da kurulan Panasonic 3D dünyası standlarına uğrayabilirsiniz. 3ddene.com ve Panasonic.com.tr adreslerinden de detaylı bilgi alınabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.