limango'dan Yeni Masaüstü Uygulaması: limangoBLUE

limango'dan Yeni Masaüstü Uygulaması: limangoBLUE

Üye sayısı 700 bine ulaşan limango, kullanıcıları için pratik bir uygulama hazırlamış. Bir Adobe Air uygulaması olan limangoBLUE, masaüstünüzde sağ köşeye yerleşiyor ve limango'daki kampanyaları listeliyor.

Özel alışveriş, grup alışveriş derken sabahları e-posta kutusunda biriken e-postalardan bunalan kullanıcılar için limangoBLUE tercih edilebilecek bir seçenek olabilir. Üye olmayan kullanıcıların da kullanabileceği uygulama bu şekilde herlesin kampanyalardan haberdar olmasını sağlayabilir.

Eğer indirimli alışveriş fırsatlarını takip etmeyi isteyen ve bunu da kullanışlı bir araçla yapmak isteyenlerdenseniz, limango'nun masaüstü uygulamasını deneyebilirsiniz.

Adobe AIR altyapısını kullandığı için platform bağımsız olarak her işletim sisteminde çalışabilecek uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Ek bir fikir olarak da şunu paylaşmakta fayda var; limango'nun hayata geçirmiş olduğu bu uygulama, tüm özel alışveriş ve grup alışveriş servislerini kapsar şekilde hayata geçirilirse girişimciler için potansiyel bir başarı yaratabilir. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.