Marginize İle Web Sitelerine Anlam Katın

Marginize İle Web Sitelerine Anlam Katın

Web tarayıcılarını anlamlandıran ve renklendiren eklentilerden biri de OneTrueFan benzeri, Marginize. Firefox ve Chrome'da kullanılabilen Marginize, herhangi bir web sitesi hakkında fikir bildirmek ve konuşmalara katılmak konusunda oldukça yetenekli.

Marginize web tarayıcısına yüklendiğinde sağ bölümde açılıyor ve bir kayıt işlemi gerektirmeden Twitter, Facebook veya Google hesabı ile giriş yapılabiliyor. Ziyaret edilen siteye check-in yapmak ve o site hakkında son konuşulanları görerek fikir paylaşma imkanı sunuluyor.

Marginize - Don't browse alone

Konuşmalar eklenti üzerinden Twitter, Facebook ve Google Buzz hesaplarınızdan herhangi birinden gönderilebilirken, diğer paylaşımları beğenme, cevaplama ve paylaşmak şansı da bulunuyor.

OneTrueFun'ın tersine Marginize'da siteye girdiğiniz anda otomatik check-in yapılmıyor, bunun yerine kendiniz check-in yapmalısınız. Bir sitede en çok aktif olan ve check-in yapan kişi ise curator (yetkili) olarak adlandırılıyor. IE ve Safari eklentilerinin de hazırlandığı Marginize bu tarayıcılar için bookmarklet kullanımını öneriyor.

Kişisel ve web sitesi profil sayfalarıyla nitelikli bir arayüze sahip ola servis, 662.000 dolar yatırımla web sitelerini anlamlandırma konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal medyaya farklı bir etkileşim katan bu uygulamalarda web sitesi sahiplerine özel profillerin geliştirilmesi ile çeşitli kampanya modellerinin web sayfalarına indirgenmesi de mümkün olabilir.

Web tarayıcılarda geçirdiğimiz zamanın ölçümlenmesi açısından, bu tür güzel uygulamaların ilerleyen zamanda daha verimli özellikler taşıyacağına inanıyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.