Webrazzi Summit Sponsorları Yerlerini Aldılar – Siz De Sponsor Olmak İster Misiniz?

Webrazzi Summit Sponsorları Yerlerini Aldılar – Siz De Sponsor Olmak İster Misiniz?

3 Kasım'da Facebook Uluslararası İş Geliştirme Başkanı Christian Hernandez Gallardo, TechCrunch Avrupa Editörü Mike Butcher, comScore Avrupa Kıdemli Başkan Yardımcısı Mike Read, Facebakers.com Kurucu Ortağı Jan Rezab ve sevenload'un ve şu günlerde piyasaya sürülmeyi bekleyen sosyal oyun FlipLife'ın kurucusu İbrahim Evsan'ın keynote konuşmacı olarak katılacakları Dijital Ekonomi ve Sosyal medya temalı Webrazzi Summit için %20 indirimli kayıt imkanımız 15 Ekim'e kadar sürecek. Kaydınızı hemen gecikmeden online olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde tüm programımızı da tam olarak yayınlıyor olacağız ve keynote konuşmacılarımız dışında çok önemli konularda önde gelen konuşmacılarımızın paralel oturumlarını da böylece açıklamış olacağız.

Sponsorlarımızın da büyük ölçüde kesinleştiği şu günlerde, artık internet pazarına ve sosyal medyaya Türkiye'de en çok destek veren ve inanan firmaları da paylaşmamızın zamanının geldiğini düşündük. Böylece sizler de Webrazzi Summit'te kimlerin standlarını gezebileceğinizi ve kimlerin size keyifli sürprizler hazırlayacağını önceden görmüş olacaksınız. ;)

Webrazzi Summit - Dijital Ekonomi ve Sosyal Medya - sponsorlarına geçmeden önce sponsor olmayı düşünen firmaların summit.webrazzi.com/sponsorluk adresinden gerekli bilgileri alıp bizimle fazla gecikmeden iletişime geçebileceklerini de paylaşmış olalım.

Webrazzi Summit Sponsorları Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsor
Sponsor olmak İster Misiniz?

Gümüş Sponsorlar

Dijital Medya Sponsoru

İnternet Basın Sponsoru

Kurumsal İletişim Sponsoru

Sosyal İletişim Sponsoru

Global Medya Sponsoru

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.