Webrazzi Summit %40 Erken Kayıt İndirimi Yarın Sona Eriyor

Webrazzi Summit %40 Erken Kayıt İndirimi Yarın Sona Eriyor

Webrazzi Summit için çalışmalarımıza son hız devam ederken, etkinlik tarihinin giderek yakınlaşıyor olması heyecanımızı giderek artırıyor.

Keynote konuşmacılarımızı geçtiğimiz günlerde açıkladığımız konferansımızın şu günlerde paralel oturumlarının programını netleştirmek için çalışıyoruz. Bu sürecin sonunda katılımcılarımıza güzel süprizlerimiz olacak.

Sponsorlarımızın da büyük bölümünün belli olduğunu ve önümüzdeki hafta bu konuda da ayrıca bir duyuru yapacağımızı söyleyebiliriz. Eğer Webrazzi Summit'e sponsor olmayı düşünen firmalar varsa, gecikmeden bizimle iletişime geçerlerse iyi olur.

Halen etkinlik kaydını yaptırmayan okuyucularımız için de güzel bir haberimiz var. Daha önce açıkladığımız indirim takvimine göre %40'lık indirimden faydalanmak için bugün son gündü. Ancak son günün Perşembeye denk gelmesi ve bazı firmaların süreyi Cuma gününe kadar genişletmemizi istemeleri doğrultusunda, yapmışken tam yapalım dedik ve %40'lık indirimi yarın 17:00'ye kadar uzatma kararı aldık. Halen kaydınızı yaptırmadıysanız acele ederseniz indirimi kaçırdık diye üzülmezsiniz. ;)

Webrazzi Summit'e kaydınızı hemen %40 indirimle gerçekleştirmek için tıklayın.

Webrazzi Summit Sponsorları

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsor
Sponsor olmak İster Misiniz?

Gümüş Sponsorlar

Dijital Medya Sponsoru

İnternet Basın Sponsoru

Kurumsal İletişim Sponsoru

Sosyal İletişim Sponsoru

Global Medya Sponsoru

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.