Facebook, comScore, TechCrunch! Hepsi 3 Kasım'da Webrazzi Summit'te!

Facebook, comScore, TechCrunch! Hepsi 3 Kasım'da Webrazzi Summit'te!

3 Kasım'da Point Hotel Barbaros'ta gerçekleşecek Dijital Ekonomi ve Sosyal Medya temalı Webrazzi Summit'in açıklamak için kendimizi günlerdir zor tuttuğumuz keynote konuşmacılarını bugün sizlerle paylaşıyoruz.

Facebook Uluslararası İş Geliştirme'den sorumlu üst düzey yöneticisi Christian Hernandez Gallardo, comScore Avrupa Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Mike Read, Techcrunch Avrupa Editörü Mike Butcher gibi Webrazzi okuyucularının yakından tanıdığı şirketlerin üst düzey yetkililerinin yanında, sevenload'un kurucusu ve şu anda yeni sosyal oyun girişimi FlipLife'ın lansmanı için gün sayan İbrahim Evsan ile Facebook istatistikleri konusunda markaların son dönemlerdeki popüler şirketi Facebakers'ın kurucu ortağı Jan Rezab Webrazzi Summit'in keynote konuşmacıları arasında yer alıyor.

Webrazzi Summit'te paralel oturumlarla tüm gün sürecek çok geniş bir içerik hazırlıyoruz. Tüm programımızı kısa süre içinde paylaşıyor olacağız. Ama keynote konuşmacılarımızın isimlerini hepsi kesinleşene kadar beklemek inanın bizim için çok zor oldu, söylememek için kendimizi zor tutuyorduk.

Eylül ayı sonuna kadar %40 indirimli olarak kayıt yaptırabileceğiniz Webrazzi Summit için henüz kaydınızı yaptırmadıysanız acele etmenizi öneririm.

Kısa süre içinde tüm programımızı, Webrazzi Summit sponsorlarımızı ve sizler için hazırladığımız sürprizleri de paylaşıyor olacağız. Yine kendimizi zor tutuyoruz ama sakin durmayı başarabileceğiz inşallah. :)

Sözü fazla uzatmadan birkaç önemli linki paylaşalım:

Webrazzi Summit'e sponsor olmak için iletişime geçebilirsiniz.

Online olarak kaydınızı gecikmeden hemen yapabilirsiniz.

Webrazzi Summit Sponsorları

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsor

Sponsor olmak İster Misiniz?

Gümüş Sponsorlar

Dijital Medya Sponsoru

İnternet Basın Sponsoru

Kurumsal İletişim Sponsoru

Sosyal İletişim Sponsoru

Global Medya Sponsoru

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.