Bilkom'dan Jason Levine'li Adobe CS5 Etkinliğine Davet

Bilkom'dan Jason Levine'li Adobe CS5 Etkinliğine Davet

Bilkom ve Adobe Türk tasarım ve internet dünyasını ilgilendiren güzel bir etkinlik düzenliyor. Adobe’nin dünyaca ünlü Video Uzmanı Jason Levine’in de katılacağı etkinlikte gösteriler ve sunumların yanısıra eğlenceli dakikalar ve hediyeler de katılımcıları bekliyor.

Etkinlik dahilinde video, web ve tasarım standlarında CS5 hakkında detaylı bilgilendirmelerin olacağı oturumlar yapılacak ve Adobe CS5 hakkındaki tüm sorular cevaplanacak. Adobe’nin uzmanları da çeşitli sunum ve demo gösterileri ile etkinliği renklendirecek.

Geçtiğimiz günlerde Apple'ın iPhone uygulamalarında 3. parti yazılımların kullanılmasını serbest bırakması ile Flash tarafında seviç yaşayan Adobe'nin yeni dönemde neler sunacağını görmek için etkinliğe biz de katılacağımızı belirtelim.

17 Eylül 2010, Cuma Günü, saat 13:30’da, tüm yaratıcı profesyonellerin beklendiği etkinlik MKM (Mustafa Kemal Merkezi), Akatlar’da düzenlenecek. Ücretsiz olan etkinliğe siz de şuradan kayıt yaptırabilirsiniz.

Başta Adobe CS5 Master Collection yazılım seti olmak üzere, Wacom Intuos 4 Kalem tablet ve daha birçok sürpriz hediyenin katılımcıları beklediğini de unutmadan hatırlatalım.  ;)

Toplantı programı şu şekilde:

13:30 – 14:00 Kayıt

14:00 – 16:00 Ana Sahne Gösterileri/JASON LEVINE

16:00 – 16:30 Ara

16:30 – 18:30 Video-Tasarım-Web Etkinlikleri

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.