Firmalara Özel Fırsatlar İçin Grup Alışveriş: Firmanya.com

Firmalara Özel Fırsatlar İçin Grup Alışveriş: Firmanya.com

Grup alışveriş pazarında nişlere odaklanmanın bir süre sonra yeni girişimleri hayatımıza dahil edeceğini biliyorduk. Bunun ilk örneklerinden biri Inveon'dan geldi. Sadece firmalara özel fırsatları bünyesinde barındıracak olan Firmanya.com bugün itibariyle yayına alındı.

İlk fırsat olarak Beyoğlu Travel'dan vize hizmetlerini 70 TL yerine 35 TL'ye sunan şirket, önümüzdeki dönemlerde indirimli moto-kurye, fotokopi makinesi kiralama gibi özellikle KOBİ'lerin ihtiyaçlarını karşılayacak fırsatları Firmanya üzerinden sunmayı planlıyor.

Bulucak.com, Bloxoo gibi girişimlerin sahibi olan Inveon aynı zamanda Trendyol'un da halen ortakları arasında. Şirket her ne kadar kısa süre önce Tiger Global'in şirkete gerçekleştirdiği yatırımın ardından hisselerinin çoğunluğunu satmış olsa da, halen sembolik sayılabilecek bir düzeyde Trendyol'da ortaklığı bulunuyor.

Aslen bir yazılım firması bir olan Inveon, bir süre önce Inveon Ventures adında bir oluşuma gitmişti. Bu yapı içinde girişimcileri teknik, iş geliştirme ve yatırımcı ilişkileri boyutunda destekleyerek ilerleyen Inveon'un hem Trendyol'da hem de şimdi Firmanya'da uyguladığı model de aslında bu. Yeni bir Inveon Ventures girişimi olarak adlandırabileceğimiz Firmanya'da ise şirket operasyonu tetikleyecek olan iki girişimci, Metin Bencuya ve Ceki Mitrani ile ortak ilerliyor.

Kişisel fikrimi soracak olursanız Firmanya'nın sunacağı fırsatlarda odaklı ve dikkatli davranması, şirketin başarı potansiyelini oldukça yükseltecektir. Zaten hali hazırda fikir olarak bile KOBİ'lerin memnun olacağı bir model sunan şirket, eğer kampanyalarını doğru seçerse, bu alanda nişlerde oynayarak başarı yakalamış örneklerden olabilir.

Diğer taraftan önümüzdeki dönemlerde Firmanya, Grupanya tarafından satın alınırsa şaşırmayın derim. Hazır isim de bu kadar kafiyeliyken... ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.