Innovate!2010 Organizasyonu Bugün Gerçekleşiyor (Davetiye Mevcut)

Innovate!2010 Organizasyonu Bugün Gerçekleşiyor (Davetiye Mevcut)

Dünya çapında teknoloji, medya ve iletişim alanlarındaki en iyi girişimleri seçmek için düzenlenen Innovate!2010 organizasyonunun İstanbul ayağı bugün saat 14:00 - 16:15 arasında Microsoft Türkiye'nin Levent'teki ofisinde gerçekleşecek.

Hali hazırda kurulmuş olan girişimlerin katılabildikleri ve sunumlarını gerçekleştirdikleri organizasyonda jüri tarafından G/Score adı verilen bir değerlendirme metodolojisi ile puanlanan girişimlerden kazananlar toplam $1 milyon değerindeki ödüllerden de faydalanma şansı bulacak.

İstanbul'a gelene kadar Amsterdam, Dublin, Madrid, Zaragoza, Londra, Helsinki, Berlin, Barcelona ve Tel Aviv'de de gerçekleştirilen "Pitch Slam" adındaki turlara ait videoları izlemek ve organizasyon hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz www.innovate100.com/blog adresini ziyaret edebilirsiniz.

Benim de jüri üyeleri arasında olacağım organizasyonda aşağıdaki girişimler sunumlarını gerçekleştiriyor olacaklar:

Webrazzi'nin organizasyon partneri olduğu Innovate!2010 İstanbul Pitch Slam'ine katılmak isterseniz aşağıdaki linkten hemen kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

http://bit.ly/innovate2010webrazzi

Katılım ücretinin normalde €40 olduğunu, sadece bu link üzerinden kayıt yaptırmanız durumunda ücretsiz olarak katılabileceğinizin altını çizmek isterim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.