Augmented Reality (AR) Uygulaması Wikitude 4.0 Ovi Store'da

Augmented Reality (AR) Uygulaması Wikitude 4.0 Ovi Store'da

Augmented Reality (AR - arttırılmış gerçeklik) sunan mobil cihaz tarayıcısı olan Wikitude, iPhone ve Android uygulamalarına sahipti. Uygulamayı geliştiren şirket Mobilizy, güncellediği Symbian versiyonu Wikitude 4.0'ı OviStore'a gönderdi.

Nokia'nın Ovi Store'daki gelişimini destekleyen uygulama artık sadece dokunmatik modelleri destekliyor. Uygulama Flickr, Qype, Wikipedia, YouTube gibi servislerden derlediği 200 farklı lokasyon tanımlamasına sahip ama tanımlı alanların arttırılması için Wikitude dünyasını düzenlemek ve yeni tanımlamar yapmak mümkün.

Ek olarak şu anda betada olan Wikitude.me adresinden de lokasyonlar etiketlenebiliyor. OviStore'da olumlu değerlendirmeler alan uygulama, Wikitude 4.0 versiyonuyla 3. ve 5. Symbian versiyonlarını destekliyor. Wikitude'u destekleyen tüm modeller ise şöyle;

Android:

HTC Dream HTC Magic HTC Hero HTC Tattoo HTC Droid Eris Motorola Droid Samsung Galaxy Huawei RBM2

iPhone OS: iPhone 3GS

Symbian 5. versiyon: N97 N97 mini

Symbian 3. ve 5. versiyon: Nokia E72 Nokia N86 8MP Nokia 6788 Nokia E52 Nokia 5730 XpressMusic Nokia 6710 Navigator Nokia E55 Nokia 6720 classic Nokia 6210 Navigator Samsung I8910 HD (Nisan ortasından itibaren)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.