SanDisk MicroSDHC Kart İle 32 GB Mobil Veri Taşıyın

Sony ve Toshiba'nın yüksek kapasiteli hafıza kartlarını daha önce duyurmuştuk. Flaş hafıza kartlarında uzman olan SanDisk de mobil telefonlar için dünyanın en yüksek kapasiteli yeni harici bellek kartını duyurdu. Kapasitesi 32 GB olan SanDisk microSDHC mobilde veri depolamak için iyi bir imkan sunacak.

SanDisk Başkanı Sanjay Mehrotra'nın aktardığına göre mobil cihazlar üzerinde artan multimedya kullanımı ve paylaşımları için geliştirilen SanDisk microSDHC, akıllı telefonlar için vazgçilmez bir destek ünitesi. 32 GB'lık microSDHC kart şu anda ABD ve Avrupa’da SanDisk.com adresinden satışa sunuluyor, gelecek ay tüm dünyada satışa çıkartılması bekleniyor. Yeni kart 5 yıllık sınırlı garantiyle sunuluyor ve 199,99 dolar fiyatla satılması bekleniyor.

2, 4, 8 ve 16 GB’lık kapasitelerde de satışa sunulan SanDisk microSDHC kartlarının şu anda 3.nesil 32nm X3 (hücre başına 3 bit) teknolojisi ile üretiliyor. Bir cihazla birleştirilerek sunulması durumunda, tüketiciler uygun bir form faktöründe yüksek bir veri depolama kapasitesine sahip olabiliyor. Son zamanlarda cihaz üreticileri (OEM) ve perakende kanallarında pek çok X3 tabanlı ürünün geliştirilmesi ve dağıtılması bu teknolojinin giderek yaygınlaştığını gösteriyor.

Genel olarak akıllı cihazların bellek kartlarına ihtiyaç duymasının yanında, kendi mobil cihazlarında yüksek dahili bellek sunan Apple için bu yenilik pek birşey ifade etmese de yükselen mobil bağlantı hızları düşünüldüğünde tüm mobil cihaz pazarı için SanDisk'in yeni ürününe gereksinim duyulabilir. Tabi gelişen teknolojileri yakalamak için önce eski teknoloji ürünlerini elinizden çıkarmanız gerekiyor :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.