Mobil teknolojinin gelişimini, akıllı telefonlarla daha güçlü bir şekilde yaşıyoruz. Mobil finansal servislerin 3G ile yükseldiğini paylaşmıştık ve gelişen pazarda bankaların özellikle iPhone'a özel uygulamalar geliştirdiklerine şahit olduk.

2012'de mobil bankacılığın toplam internet bankacılığının %30'una yükseleceği öngörülerinin* yanında finansal alanların dışında diğer sektörlerin de mobil alanda gelişimi önem taşıyor. THY'nin uçuş işlemlerini tamamen mobile taşıyan uygulaması bunun en iyi örneklerinden olarak kabul edilebilir.

Mobilde sigortacılık alanına adım atan Türkiye'nin köklü sigortacılık şirketlerinden Anadolu Sigorta'nın uygulaması ile kullanıcılar sahip oldukları tüm poliçelere ilişkin detay bilgileri görüntüleyip, ödemelerini takip edebilecekler. Ayrıca hasar dosyalarını takip etme, kasko veya trafik poliçelerine ilişkin yenileme primlerini görüntüleme veya yeni poliçe primi hesaplamaya kadar pek çok temel sigortacılık işlemi de uygulama sayesinde cepten yapılabilecek.

Yakında diğer mobil cihazlar için de geliştirilecek uygulamada lokasyon tarafına da el atmış. Uygulama ile kullanıcılar diledikleri konum bilgisini girerek ya da telefonlarının GPS özelliğinden yararlanarak en yakın Anadolu Sigorta acentesinin ya da oto servisinin bilgilerini görüntüleyebiliyor. Sigortam Cepte uygulaması ayrıca, GPS destekli telefonlarda harita üzerinden adres görüntüleme kolaylığı da sunuyor.

iPhone kullanıcıları Sigortam Cepte uygulamasını Apple Store üzerinden telefonlarınıza ücretsiz olarak yükleyebilirler.

* Kaynak

iPhone kullanıcıları Sigortam Cepte uygulamasını Apple Store üzerinden telefonlarınıza hemen ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

iPhone kullanıcıları Sigortam Cepte uygulamasını Apple Store üzerinden telefonlarınıza hemen ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.