Google Buzz Uygulama Dizini: BuzzAware

BuzzAware, Google'ın geçtiğimiz haftalarda çıkarttığı Buzz için geliştirilen uygulamaların listelendiği bir dizin sitesi. Sitede Buzz için geliştirilmiş Wordpress, Firefox eklentileri, Buzz sayaçları ve üçüncü parti buzz servisleri listeleniyor.

BuzzAware'i hayata geçiren ekip daha önce Twitter uygulamalarını listeleyen Twitdom sitesini hayata geçirmişlerdi. Twitdom'da şu anda 1500'den fazla Twitter uygulaması listeleniyor ve bu alanda hizmet veren sitelerin başında geliyor diyebiliriz.

BuzzAware'de şimdilik sadece 18 adet uygulama bulunuyor. Uygulamalar arasında Wordpress için geliştirilmiş Buzz eklentileri ve Buzz düğmeleri başı çekiyor. Bunların dışında bir kaç tane istatistik uygulaması, masaüstünde çalışan AIR uygulaması ve Firefox, Chrome için geliştirilmiş Buzz eklentileri bulunuyor.

Buzz kullanımının artmasına paralel olarak Buzz için geliştirilen uygulamaların sayısı arttıkça BuzzAware'in içeriği de zenginleşecektir. Ayrıca belirtmekte fayda var, siz de geliştirdiğiniz Buzz uygulamasını dilerseniz siteye gönderebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.