Webrazzi Gündem: Mobil İnternet - 2020 Yılının Mobil Dünyasına Uzanıyor

Webrazzi Gündem: Mobil İnternet - 2020 Yılının Mobil Dünyasına Uzanıyor

10 Şubat 2010, Çarşamba günü İstanbul Elite World Hotel de gerçekleşecek Webrazzi Gündem: Mobil İnternet toplantısına Mobile Future kitabının yazarı ve MOCOM 2020 isimli düşünce kulübünün kurucusu Monty Metzger konuşmacı olarak katılıyor.

Barselona'da gerçekleşecek Mobile World Congress'te de konuşmacı olarak yer alacak ancak öncesinde Webrazzi Gündem: Mobil İnternet toplantısına katılacak olan Monty Metzger'in kurucusu olduğu MOCOM 2020 tarafından hazırlanan aşağıdaki videoyu mutlaka izlemenizi öneririm. Gerçekleşecek sunum hakkında da fikir sahibi olmanızı sağlayacaktır.

Toplantımıza ayrıca Pozitron Genel Müdürü Fatih İşbecer, Burak Bayburtlu, Magnet Kurucu Ortağı Ersan Özer, iMobileCode Kurucusu Emre Erol ve iPhoneTurkey.Biz kurucusu Mustafa Tan katılıyor olacak.

Webrazzi Gündem: Mobil İnternet toplantısında ele alınacak konular "Mobil İnternet Pazarı ve Fırsatları", "Mobil Uygulama Pazarı ve Geleceği" ve "Mobil Dünyanın Geleceği" olacak. Konuşma ve panel saatlerini bulabileceğiniz detaylı programı gün içinde yayınlıyor olacağız.

Henüz Webrazzi Gündem: Mobil İnternet için kaydınızı gerçekleştirmediyseniz gecikmeden aşağıdaki linki kullanarak indirimli kayıt fırsatından faydalanabilirsiniz.

Gündem Sponsorları

Sponsor Olmak İster Misiniz?

Webrazzi Gündem Medya Sponsoru

ntv-logo

Webrazzi Gündem İnternet Sponsoru yenibiris

Webrazzi Gündem Yayın Sponsoru

Sevenice

Webrazzi Gündem İletişim Sponsoru

mpn-logo

Webrazzi Gündem Resmi İş Ağı

bizebiz-logo

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.