Facebook v3.1.1 iPhone Uygulaması AppStore'da

Facebook'un iPhone uygulaması, son güncellemeleriyle AppStore'da tekrar yayına girdi. Daha önce bazı önemli özellikleri gelecek sürüme bırakıldığını bildiğimiz Facebook, bu arada touch.facebook.com adresinden dokunmatik ekranlı mobil cihazlar için bir arayüz açmıştı.

En son yayınlanan Facebook for  iPhone uygulaması 3.0 güncellemesiydi. Şimdi 3.1 sürümüne yükseltilen uygulama beklenildiği gibi Push notifications özelliğini taşıyor. Facebook'ta ilgili sayfadan direkt olarak iTunes'a yönlendirilen yeni sürümde telefon defterini senkronize etmekte mümkün kılınmış.

Mesajlar, duvar yazıları, arkadaşlık talepleri, arkadaşlık onaylamaları, fotoğraf etiketleme, etkinlikler ve yorumlar hakkında telefonunuza özel uyarılarını alabiliyorsunuz ancak bunların hepsini aktif etmeniz durumunda iPhone'unuzu elinizden bırakamayabilir ve pil şikayeti yaşayabilirsiniz. Geçen hafta  gelen uygulama, bir gün sonra bazı hataların çözülmesi amacıyla 3.1.1 güncellemesini de üzerine eklemiş.

Diğer bazı özelliklerin de eklendiği Facebook uygulaması, bu haliyle AppStore'un en yetenekli uygulamalarından biri olabilir. An itibariyle aylık 23.5 milyon ve günlük yaklaşık 11 milyon aktif kullanıcının kullandığı Facebook for iPhone'u App Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.