Sektörün Önemli İsimleri "Webrazzi Gündem: E-Ticaret" İçin Gün Sayıyor

Sektörün Önemli İsimleri

Webrazzi Gündem toplantılarının ilki 13 Ocak 2010, Çarşamba günü Taksim'deki İstanbul Elite World Hotel'de "E-Ticaret" konusu ile başlıyor. Sabah 08:30'da başlayacak olan toplantının programı da bugün itibariyle son halini aldı.

E-Ticaret pazarı hakkında birinci ağızdan bilgi alınabilecek çok önemli isimler, toplantıya kayıt yaptıran birbirinden değerli katılımcılarımız ile 13 Ocak günü biraraya gelecek.

Türkiye'de e-ticaret ile ilgili birçok şirketin yetkilisinin yanı sıra, banka yetkilileri, sektörel çözüm sağlayıcılar ve konuya ilgili profesyonellerin yer alacağı Webrazzi Gündem E-Ticaret toplantısı için henüz kayıt yaptırmadıysanız acele etmenizi öneriyoruz. Kayıt için www.webrazzi.com/gundem adresinden ilgilendiğiniz toplantıyı seçip kaydınızı hemen gerçekleştirebilirsiniz.

08:30 – 09:30 Kayıt

09:30 – 10:00 Türkiye ve Dünyada Elektronik Ticaret

Nur Öztin Kurak, VISA Türkiye Ülke Direktörü

10:00 – 11:00 Türkiye E-Ticaret Pazarının Bugünü ve Geleceği

Moderatör: Arda Kutsal – Crenvo Danışmanlık, Genel Müdür / Webrazzi.com

Altan Taşkıran – Garanti Ödeme Sistemleri, Üye İşyeri Pazarlama Direktörü Aytuğ İğneli – HepsiBurada.com, Genel Müdür Cenk Angın – GittiGidiyor.com, Genel Müdür Pelin Kabalak – Bankalararası Kart Merkezi (BKM), Genel Müdür Yardımcısı

11:00 – 11:30 Kahve Arası

11:30 – 12:30 Alternatif E-Ticaret Modelleri ve Fırsatları

Moderatör: Prof. Dr. Şule Işınsu Özmen – İstanbul Bilgi Üniversitesi, Öğretim Üyesi

Gülfem Toygar – limango Türkiye, Genel Müdür Koray Karataş – akakce.com, Genel Müdür Serdar Yaman – Pabbuc.com, Genel Müdür

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.