Mobile Excellence Awards'dan Ülkemize Bir Ödül Geldi!

Mobil teknolojiler adına düzenlenen çeşitli yarışmalar içinde en önemlilerinden olan Mobile Excellence Awards, bu yıl da 7 Aralık tarihinde Los Angeles'da gerçekleştirildi. Mobil sektörde çeşitli kategorilerde ödüllerin sahibini bulduğu organizasyonda bu sene Türkiye'ye de bir ödül geldi.

Dünyanın 12 ülkesinde sunulan mobil hizmetlerin 21 kategoride boy gösterdiği yarışmanın dikkat çeken ödüllerinden en iyi startup ödülünü Wichorus, en  iyi mobil uygulama ödülünü iPhone uygulamasıyla Directv Dvr, en iyi mobil reklamcılık ödülünü Blue Bite, en iyi mobil viral kampanya ödülünü ise daha önce Webrazzi'ye konu olan Obama'nın konuşmalarından alıntılar taşıyan sms kampanyası aldı.

turkcell ntv mobile Excellence awards 3Türkiye'ye en iyi içerik gelişimi dalında ödülü getiren servis ise Turkcell kullanıcıları için yayın yapan NTV Video Haber oldu. Bravo Digital Media ve Sony Pictures Television gibi önemli rakiplerin önüne geçen servisin, mobil habercilik anlamında çağı yakalamış olması ülkemiz adına sevindirici. 3G ile gelen mobil geniş bant hizmetlerinin video servislerine güzel bir uyarlaması olarak öne çıkan servisin yanında en iyi mobil servis ödülünü alan da mobil uygulama marketi GetJar'ın Pay-Per-Download (indirme başına ödeme) servisi oldu.

Mobile Excellence Awards'da finale kalan bir diğer servis de Grupton olmuştu. Ancak ödül ile dönemedi. Bilindiği gibi mobil alanda daha önce TonlaKazan servisi, The Mobile Entertainment Awards'dan en iyi reklam kampanyası ödülünü ülkemize getirmişti.

Mobil servisler adına inovatif servislerin hızlandığı bir dönemde umuyorum ülkemize daha fazla ödül getirebiliriz. Mobile Excellence Awards'ın diğer ödül sahiplerini de incelemenizi tavsiye ederim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.